Γιατί η φωτογραφία αυτού του γλυκύτατου μωρού που είναι περιτριγυρισμένο από σύριγγες έχει γίνει viral;

Για εκείνους που έχουν περάσει από την επώδυνη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης, είναι συχνά δύσκολο να αποτυπωθεί πλήρως με λέξεις, η πάλη που απαιτείται για να δημιουργηθεί η ζωή. Αλλά τώρα δεν χρειάζεται -μία μόνο φωτογραφία τα λέει όλα.

Η φωτογραφία, που κοινοποιήθηκε στο στη σελίδα του ινστιτούτου Sher στο Facebook, δείχνει ένα κοριτσάκι να περιβάλλεται από μια καρδιά που αποτελείται από εκατοντάδες σύριγγες και φιαλίδια που η μητέρα χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια της λήψης αίματος και ενέσεων που ήταν απαραίτητες για να συλλάβει με εξωσωματική γονιμοποίηση.

“Δείχνει τον αληθινό ορισμό της αγάπης που κατέληξε στη δημιουργία αυτού του πανέμορφου μωρού,” γράφει η λεζάντα.

Η γιατρός που ασχολείται με την γονιμότητα, Molina Dayal, δήλωσε στο ABC News ότι αυτές δεν ήταν όλες οι προμήθειες που χρησιμοποίησε η μητέρα, που είχε ήδη περάσει από πολλαπλούς κύκλους εξωσωματικής γονιμοποίησης κατά τη διάρκεια σχεδόν δύο χρόνων, όσο υποβαλλόταν σε θεραπεία στο Ινστιτούτο Sher στο Σεντ Λούις.

Ακόμα, η μητέρα, Angela, παραδέχεται οι βελόνες “ήταν το εύκολο μέρος,” λέγοντας ότι “ήταν η συναισθηματική πάλη, τα σκαμπανεβάσματα, που πέρασε αυτά που πραγματικά βάζανε εμπόδια.”

Αποδεικνύοντας ότι μια εικόνα αξίζει πολύ περισσότερο από χίλιες λέξεις, έτσι και αυτή έχει μοιραστεί σχεδόν 3.000 φορές από τότε που δημοσιεύτηκε την Δευτέρα και έχει εμπνεύσει τις γυναίκες να μιλήσουν για την υπογονιμότητα τους – δηλαδή το πώς όλες αυτές οι σύριγγες άξιζαν τον κόπο.

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta