Ζύγιζε 169 κιλά και η Ζωή της ήταν Μαύρη. Σήμερα έχασε 70 Κιλά και μας Αποκαλύπτει ΠΟΙΟ είναι το Μυστικό της!

H 34χρονη Christian Hill είχε φτάσει τα 169 κιλά και ο λόγος που βρήκε το θάρρος να χάσει τα παραπανίσια κιλά της ήταν ένα περιστατικό που την έφερε σε δύσκολη θέση σε ένα λούνα παρκ.

“Ήμουν σε ένα θαλάσσιο πάρκο στις Μπαχάμες και κόλλησα σε μια σωλήνα στην μέση της διαδρομής και χρειάστηκαν 5 ναυαγοσώστες για να με βοηθήσουν να βγω”, είπε. “Χρειάστηκαν αρκετές ώρες και ήταν πολύ ντροπιαστικό.”

Αυτά τα περιστατικά την ταρακούνησαν. Πάλευε με τα κιλά της για χρόνια και όταν πήγαινε σχολείο συνήθιζε να κρύβεται στα αποδυτήρια για να φάει γαριδάκια και να γλιτώσει από τους bullies.

Η ανθυγιεινή σχέση της με το φαγητό συνεχίστηκε και στην ενήλικη ζωή της. Κατανάλωνε 12 κουτάκια Coca Cola, μια μεγάλη πίτσα, φτερούγες κοτόπουλου, κέικ και κριτσίνια σε μια μέρα.

Είχε κατάθλιψη και ένιωθε μοναξιά, γι’αυτό στράφηκε στα βιντεοπαιχνίδια και το φαγητό σαν παρηγοριά.

Την έδιωξαν από ένα τοπικό διαδικτυακό κέντρο παιχνιδιών επειδή έπαιζε πάνω από 24 ώρες συνεχόμενα και ανησυχούσαν ότι θα ανέπτυσσε θρόμβο στο αίμα.

“Το μόνο που έκανα ήταν να τρώω, να πίνω αναψυκτικά και να παίζω. Τελεία. Δεν υπήρχε τίποτα άλλο στην ζωή μου και γι’αυτό το παραέκανα. Όλα είχαν επιπλέον βούτυρο και ήταν καλυμμένα με σάλτσα. Δεν είχα όρια.”

“Μερικές φορές ξυπνούσα την νύχτα για να πιω αναψυκτικά και να φάω κέικ πριν ξαναπέσω για ύπνο. Ήταν τρελό. Έκανα την εκπαίδευση μου για να γίνω νοσοκόμα και δεν χωρούσα στα ρούχα της εφημερίας. Παράγγελνα μεγάλα μεγέθη στο διαδίκτυο. Ήταν τραγικό. Το λίπος μου με έκανε να ιδρώνω και να λαχανιάζω, δεν μπορούσα να σκύψω. Δυσκολευόμουν πολύ να μετακινήσω τους ασθενείς λόγω του πάχους μου.”

Το τελικό χτύπημα ήρθε όταν επισκέφτηκε ένα πάρκο των Universal Studios και της ζήτησαν να κατέβει από κάπου λόγω του μεγέθους της.

“Ήμουν πολύ μεγάλη για τα περισσότερα παιχνίδια, ακόμα και για τις ειδικά σχεδιασμένες θέσεις, κάτι που με κατέστρεψε.”

Έκανε κάθετη γαστρεκτομή, μια εγχείρηση στην οποία οι χειρούργοι αφαίρεσαν το 80% του στομάχου της.

Μέσα σε μόλις 9 μήνες έπεσε από τα 169 στα 95 κιλά, αλλά παρ’όλο που ήταν ενθουσιασμένη με την απώλεια βάρους, το σώμα της δεν ήταν όπως το ήθελε.

“Είχα προσπαθήσει τόσο πολύ να χάσω κιλά, κι όμως έδειχνα χάλια. Ήταν ολέθριο και με έριχνε άσχημα.”

Πήρε 25 κιλά λόγω της κατάθλιψης, πριν αποφασίσει να κάνει κάτι γι’αυτό. Ξεκίνησε το pole dancing καθημερινά.
“Πάντα μου άρεσε ο χορός, αλλά το λίπος μου κρεμόταν και με έκανε να νιώθω άβολα. Την πρώτη μέρα ντρεπόμουν πολύ, γιατί ήμουν η πιο χοντρή στην τάξη. Αλλά όλοι ήταν θερμοί, ήταν υπέροχα. Δεν με είχαν αποδεχτεί πουθενά έτσι.”

Έχοντας ανακαλύψει το πάθος της, η Hill άρχισε να προσέχει την διατροφή της και να τρώει περισσότερες πρωτεΐνες καθημερινά για να έχει ενέργεια για την προπόνηση.

Προπονείται περίπου 2 ώρες τη μέρα και έχει χάσει 70 κιλά. Έκανε εγχείρηση για να απομακρύνει 6 κιλά περιττού λίπους από το στομάχι της και ολοκλήρωσε την μεταμόρφωση της με μια πλαστική στην κοιλιά και τα οπίσθια.

“Δεν νιώθω πλέον ότι η ζωή μου έχει τελειώσει. Νιώθω δυνατή. Θέλω οι άλλες γυναίκες να ξέρουν ότι μπορούν κι εκείνες να κάνουν αυτό το απίθανο άθλημα”, είπε.

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες