Ψαράδες έπιασαν ένα Φρικιαστικό και Μεταλλαγμένο Ψάρι. Μόλις είδαν τα Δόντια του, τους Κόπηκε το Αίμα!

Ψαράδες έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν έπιασαν αυτό το τρομακτικό μαύρο ψάρι που έμοιαζε σαν μεταλλαγμένο. Είχε ένα πολύ τρομακτικό πρόσωπο, πολύ κοφτερά δόντια και σώμα από χέλι. Το έπιασαν στον ποταμό Kama της κεντρικής Ρωσίας.

Δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι ακριβώς είναι αυτό το πλάσμα και οι ψαράδες λένε πως είναι ένα μεταλλαγμένο πιράνχα. Το πλάσμα έχει μήκος 0,60 μέτρα και οι ψαράδες έμειναν άναυδοι μόλις το έβγαλαν από το νερό.

Πιστεύουν πως πιθανώς είναι η μεταλλαγμένη έκδοση του Κινεζικού sleeper (Perccottus glenii) – γνωστό και ως Amur sleeper – που είναι ένα ψάρι του γλυκού νερού και ζει κανονικά στον ποταμό Amur της ανατολικής Ασίας.

Σύμφωνα με ντόπιους, είχαν αυτά τα ψάρια σαν κατοικίδια όταν τα πρωτοέφεραν στην Ρωσία το 1940. Πολλοί όμως λέγεται πως τα ελευθέρωσαν στον ποταμό και στους υπονόμους όταν άρχισαν να μεγαλώνουν πολύ και δεν χωρούσαν στα ενυδρεία τους.

Αρκετοί ειδικοί λένε πως από τότε έχουν καταφέρει να επιβιώσουν και συνεχώς να αυξάνονται σε πληθυσμό. Ωστόσο, πολλοί διαφωνούν με τους ψαράδες και λένε πως αυτό το παράξενο πλάσμα είναι κάποιο είδους πιράνχα ή ίσως κάποιο μεταλλαγμένο χέλι.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί όμως τι απέγινε μετά αυτό το παράξενο πλάσμα.

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες