Τυφλό Μπουλντόγκ Συγκίνει Και Κάνει Πολλούς Να Θέλουν Να Το Υιοθετήσουν

Τυφλό Μπουλντόγκ Συγκίνει Και Κάνει Πολλούς Να Θέλουν Να Το Υιοθετήσουν

Μπουλντόγκ: Είμαστε σίγουροι πως θα σας συγκινήσει ιδιαίτερα η ιστορία της Μόλι, ενός κουταβιού μπουλντόγκ που του αφαίρεσαν τα μάτια για να μην υποφέρει, λόγω μιας σπάνιας ασθένειας που της προκάλεσε πολύ πόνο.

Αφού έβγαινε από τις καταστάσεις της, σαφώς δεν θα ήταν η ίδια και οι διασώστες του RSPCA φοβήθηκαν ότι κανένας δεν θα τη βοηθούσε επειδή ήταν τυφλή και συνέβη το αντίθετο. Μέσω Facebook έκαναν μια ανακοίνωση για το ιστορικό και τη διαδικασία υιοθεσίας του, στην οποία έφτασαν πολλά αιτήματα.

Ο σκύλος, ο οποίος ζει στην Αυστραλία, θεωρήθηκε εξαιρετικός σύντροφος για πολλά νοικοκυριά, τόσα πολλά που χρειάστηκε ακόμη και να κλείσει η διαδικασία αίτησης.

«Όντας ως ζωηρό κουτάβι που είναι, η Μόλι έχει αναρρώσει και είναι τώρα έτοιμη να βρει ένα νέο αγαπημένο σπίτι. Οι τυφλοί σκύλοι είναι πραγματικά όπως κάθε άλλος σκύλος και τείνουν να αντισταθμίζουν την έλλειψη όρασής τους εξαιρετικά καλά», ανέφερε μέρος της ανάρτησης. Και είναι ότι οι φροντιστές περιγράφουν αυτό το σκυλί ως κάποιον φιλικό και έμπιστο, απλά χρειάζεται όποιος την υιοθετήσει να βρει έναν τρόπο να σχετίζεται μαζί της όσο το δυνατόν περισσότερο.

Φυσικά, για να το έχουν έπρεπε να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις, όπως να έχουν ένα σταθερό σχέδιο επίπλων, ώστε να μπορεί να περιηγείται εύκολα στο σπίτι τους.

Η δημοσίευση έγινε viral και έλαβε χιλιάδες ενθαρρυντικά μηνύματα για τη σκυλίτσα, η οποία, αν και δεν ξέρει να διαβάζει, θα έχει φροντιστές που θα της στείλουν αυτή την αγάπη. «Ω Μόλι είσαι τόσο όμορφη, ελπίζω να έρθει σύντομα η πολύ ιδιαίτερη οικογένειά σου. Σας εύχομαι μια πολύ ευτυχισμένη και μακροχρόνια ζωή.” ήταν ένα σχόλιο.

Και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα γίνει, προς το παρόν το προσωπικό της RSPCA Victoria αξιολογεί τα προφίλ για να βρει αυτό που ταιριάζει απόλυτα στη Μόλι. Γνωρίζουν ότι τα καλά μαζί της είναι εύκολο, αλλά μένει να δούμε αν μπορούν να της εγγυηθούν έναν άνετο και ασφαλή τρόπο ζωής.

Σύντομα η Μόλι, η τυφλή σκυλίτσα, θα είναι με ανθρώπους που την αγαπούν και τους οποίους μπορεί να αγαπήσει, χωρίς να χρειάζεται να τους δει.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό