Αδέσποτη Γάτα Άφησε Τα Κουτάβια Της Σε Σπίτι Και Εμφανίστηκε Ξανά Κατά Τη Διάρκεια Έντονης Χιονοθύελλας

Αδέσποτη Γάτα Άφησε Τα Κουτάβια Της Σε Σπίτι Και Εμφανίστηκε Ξανά Κατά Τη Διάρκεια Έντονης Χιονοθύελλας

Γάτα: Μια υπέροχη ιστορία από την Αμερική, η οποία κρατάει τον τελευταίο 1 χρόνο. Αυτή τη φορά εμφανίστηκε η ίδια η γάτα στην οικογένεια ζητώντας βοήθεια. Μια οικογένεια που φρόντισε τα κουτάβια της τον περασμένο χειμώνα.

Τον περασμένο χειμώνα, η Renee Becerra από τη Νέα Υόρκη ξύπνησε και βρήκε μια αδέσποτη γάτα έξω από το παράθυρό της, αλλά δεν ήταν μόνη. Όπως αποδείχθηκε, η γάτα είχε φέρει μαζί της τα γατάκια της. Η μαμά ήταν πολύ σκανδαλώδης και έφευγε αν την πλησίαζαν.

Η Renee, μια αφοσιωμένη φροντιστής των γατιών της γειτονιάς, σκέφτηκε ένα σχέδιο για να τις βοηθήσει καθώς ο καιρός έφτανε σε απίστευτα χαμηλές θερμοκρασίες.

«Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να καταλάβω ποιο ήταν το καλύτερο πράγμα που μπορούσα να κάνω για όλους τους, αφού προφανώς ήταν κοντά και τους παρείχε φροντίδα, αλλά έκανε τσουχτερό κρύο έξω», είπε η Ρενέ.

Έφτιαξε ένα χειμερινό καταφύγιο εφοδιασμένο με τροφή και αργότερα επιβεβαίωσε ότι η μαμά της γάτας άρχισε να το χρησιμοποιεί και έφερε τα γατάκια της εκεί για να γλιτώσουν από το κρύο.

Δυστυχώς, ένα από τα γατάκια δεν τα κατάφερε. Η Renee και ο αρραβωνιαστικός της, Nathaniel Styer, μάζεψαν αμέσως προμήθειες, ελπίζοντας να τους βγάλουν από το κρύο του χειμώνα.

«Η μαμά γατούλα εξαφανίστηκε πριν προλάβουμε να την παγιδέψουμε, αλλά καταφέραμε να αιχμαλωτίσουμε με επιτυχία τα γατάκια».

Αναθάρρυναν τα αδέρφια αιλουροειδών για περίπου δύο μήνες μέχρι να μπορέσει η ASPCA να τους βρει το παντοτινό τους σπίτι.

Καθώς η Ρενέ συνέχιζε να φροντίζει τις γάτες της κοινότητας και άρχισε να εργάζεται σε έργα TNR (παγίδα-επιστροφή), πάντα ήλπιζε ότι κάποια μέρα η μαμά γάτα θα επέστρεφε. «Εμφανίστηκε ξανά στο παράθυρό μας κάποια στιγμή το φθινόπωρο, αλλά μόλις αυτή την εβδομάδα καταφέραμε να τη φέρουμε μέσα».

Πριν λίγες ημέρες, η Νέα Υόρκη χτυπήθηκε από σφοδρή χιονοθύελλα όπου η εξωτερική κατάσταση ήταν αφόρητα τραχιά. Ο Ναθάνιελ άκουσε κάποιο θόρυβο δίπλα στο παράθυρό της.

Ιδού, εμφανίστηκε ένα γνώριμο πρόσωπο -ήταν η μαμά γατούλα που έφερε στο ζευγάρι τα γατάκια της- επέστρεψε και ήθελε βοήθεια.

Ένα από τα αυτιά της έχει ένα κόψιμο, κάτι που δείχνει ότι έχει παγιδευτεί και στειρωθεί. «Προφανώς κάποιος την έχει βοηθήσει στο παρελθόν», είπε ο Ναθάνιελ.

Η τιγρέ γάτα, την οποία ονόμασαν Chunk Chunk, εμφανίστηκε στο παράθυρο, τρίβοντας και ξύνοντας την σίτα, σαν να παρακαλούσε να την αφήσουμε να μπει.

“Το «χιόνι», μια έντονη χιονοθύελλα και η Τσουνκ Τσουνκ κόλλησε μέσα της. Ήταν προφανές ότι πανικοβλήθηκε και ήθελε να φύγει από αυτό».

Άνοιξε το παράθυρο και η γατούλα πήδηξε αμέσως μέσα. Η ξαφνική αλλαγή περιβάλλοντος έκανε την αδέσποτη γάτα νευρική για λίγο.

“Έτρεξε γύρω από το μέρος και κατευθείαν προσπάθησε να βγει από ένα κλειστό παράθυρο. Την έβαλα στο μπάνιο και ηρέμησε αμέσως. Είναι απίστευτα επιδεκτική στο να κρατιέται και θέλει απλώς χάδια και αγάπη”, είπε ο Nathaniel.

Η Ρενέ ήταν στη δουλειά όταν έλαβε ένα μήνυμα από τον Ναθάνιελ για τον παλιό της φίλο. Έμεινε έκπληκτη και χαρούμενη. «Βασικά ήμουν στη δουλειά μετρώντας αντίστροφα τα λεπτά για να δω πώς τα πήγαινε».

Όταν η Chunk Chunk είδε τη Renee, φάνηκε να την αναγνωρίζει.

«Ήταν κρυμμένη πίσω από την τουαλέτα μας όταν την είδα για πρώτη φορά, αλλά όταν έβαλα το χέρι μου προς το μέρος της άρχισε αμέσως να γουργουρίζει».

Περάσαμε τακτικά χρόνο αγκαλιάς και φαίνεται χαρούμενη που απλώς κουλουριάζεται στην αγκαλιά μου και δέχεται όλα τα κατοικίδια που μπορεί να βρει. Έχει εξερευνήσει λίγο το διαμέρισμά μας, αλλά το κάνουμε αργά για να μην την τρομοκρατήσουμε.

Το ζευγάρι σκέφτεται να την υιοθετήσει αφού την πάνε σε κτηνίατρο και δουν αν τα πάει καλά με τον σκύλο τους, τον Hugo.

«Συνέχισα να την αποκαλώ «ερυθρό» επειδή είναι τόσο γλυκιά. Είναι ένα ήσυχο μικρό πράγμα, αλλά θα μυρίζει πολύ απαλά όταν θέλει την προσοχή.

«Της αρέσουν οι αγκαλιές και λατρεύει όλα τα παιχνίδια που μπορώ να της δώσω».

Μοιραστείτε αυτήν την ιστορία με τους φίλους σας.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό