Το Pitbull Που Περπατούσε Με Ένα Σακίδιο Δέχθηκε Επίθεση Από Αδέσποτα Σκυλιά. Δεν Απάντησε Στις Επιθέσεις Τους

Παρά το γεγονός ότι πλησίασαν σκυλιά μικρότερα από τον Άδωνι για να τον ενοχλήσουν, εκείνος συνέχισε να περπατά με το σακίδιό του.

Τα κοινωνικά δίκτυα όπως το TikTok επιτρέπουν να μεταφέρονται ιστορίες στους ανθρώπους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, όπου εκείνα με σκυλάκια ή γατάκια είναι πάντα τα αγαπημένα σε αυτήν την πλατφόρμα. Φυσικά, αυτή η περίπτωση δεν αποτελεί εξαίρεση.

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει πολύ δημοφιλές το βίντεο ενός σκύλου pitbull , το οποίο περπατάει στο δρόμο με ένα σακίδιο και παρενοχλείται από αδέσποτα σκυλιά που το ενοχλούν . Ωστόσο, ο έξυπνος σκύλος δεν αντιδρά σε τίποτα.

Έχετε δει ποτέ σκύλο με σακίδιο να υποφέρει από εκφοβισμό; Φυσικά, είναι μια αρκετά τραβηγμένη ερώτηση και γι’ αυτό έχει προκαλέσει τόση περιέργεια στους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο λογαριασμός TikTok @adonis_pitbull είναι αφιερωμένος στις περιπέτειες ενός γκρίζου σκύλου pitbull που ονομάζεται Adonis, στον οποίο απεικονίζεται η καθημερινότητά του, ωστόσο, το βίντεο με τις περισσότερες προβολές είναι αυτό που δείχνει το κουτάβι να περπατά στο δρόμο με το μπλε του σακίδιο πλάτης, μέχρι που τον διακόπτουν άλλα δύο σκυλιά διαφορετικής ράτσας που του γαβγίζουν και του κλείνουν το δρόμο.

Δεδομένου αυτού, το pitbull παραμένει έκπληκτο και ακίνητο, και επίσης εκφοβίζεται. Είναι πιθανό να ακούσετε τον ιδιοκτήτη να λέει «μην χτυπάς». Κατά τη διάρκεια μιας παράβλεψης όπου τα δύο επιθετικά σκυλιά του ανοίγουν ξανά το δρόμο, ο Άδωνις εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να προχωρήσει αργά ενώ με την άκρη του ματιού του βλέπει τους συντρόφους που τον ενόχλησαν.

Ο καφέ σκύλος, που είναι αυτός που γαβγίζει περισσότερο στο πιτ μπουλ, επιστρέφει θυμωμένος για να προσπαθήσει να του κλείσει ξανά το δρόμο, αλλά δεν τα καταφέρνει.

Εκτός από τον τεράστιο αριθμό “likes” που έχει το βίντεο, οι χρήστες δεν δίστασαν να χειροκροτήσουν τις ενέργειες του Άδωνι και συνεχάρησαν τον ιδιοκτήτη του για τη σπουδαία εκπαίδευση που του έδωσε , αφού έδειξε την αγάπη που λαμβάνει για να παραμείνει ήρεμος μπροστά στις επιθέσεις των άλλων.

Αυτό το σκυλάκι αποδεικνύει ότι παρά το γεγονός ότι είναι μια ράτσα γνωστή ως «επιθετική», μπορεί να διδαχθεί να είναι φιλικό.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό