Ο Σκύλος Που Επέζησε Από Τη Φωτιά Επέλεξε Τον Νέο Κηδεμόνα Του Όταν Επισκέφτηκε Το Καταφύγιο. Ήθελε Ένα Σπίτι

Η υιοθέτηση ενός σκύλου είναι μια συναρπαστική στιγμή για να δώσετε ένα σπίτι σε ένα πλάσμα που έχει ανάγκη, αν και είναι συχνά δύσκολο να επιλέξετε ποιον θα σώσετε γιατί όλοι αξίζουν εξίσου την ευκαιρία τους . Αυτό ήταν ένα δίλημμα από το οποίο σώθηκε η Jacqueline Colette χάρη σε έναν τετράποδο που την επέλεξε όταν επισκέφτηκε το Austin Pets Alive! στο Τέξας (Ηνωμένες Πολιτείες).

Ο Ντόνατ ήταν μέσα στο κλουβί του και έβγαλε ένα από τα μπροστινά του πόδια έξω από τον φράχτη όταν η Ζακλίν πλησίασε. «Το πόδι του σκύλου Ντόνατ πέρασε από το κενό της σχάρας» .

Το γεγονός εξέπληξε τους εθελοντές γιατί η σκυλίτσα βρισκόταν στο καταφύγιό της για 11 μέρες και ήταν η πρώτη φορά της που έδειχνε στοργή , αφού την τρόμαζαν πολύ όλα όσα είχαν συμβεί.

« Σώθηκε από τους δρόμους και τοποθετήθηκε σε ένα καταφύγιο , αλλά αυτό δεν κράτησε πολύ γιατί το καταφύγιο κάηκε », είπε η Ζακλίν . Βγήκε σώα και αβλαβής από το περιστατικό, αλλά διαγνώστηκε με παρβοϊό και έτσι στάλθηκε σε άλλο καταφύγιο για θεραπεία. Αναγκάστηκε όμως να εγκαταλείψει και το τελευταίο όταν έσπασε το αποχετευτικό δίκτυο και προκάλεσε πλημμύρα.

Όλα τα σκυλάκια στάλθηκαν σε διαφορετικά καταφύγια και ήταν όταν ο Donut έφτασε σε αυτό που την ένωσε με τη Jacqueline, οπότε η γυναίκα δεν δίστασε να το υιοθετήσει αφού έμαθε την ιστορία της και επειδή την επέλεξε με το πόδι της.
« Αυτό το μωρό είναι 6 ή 7 μηνών και έχει μεταφερθεί πολλές φορές. Ποτέ δεν είχε σπίτι, δεν είχε ποτέ κρεβάτι για τον εαυτό της και έχει παγιδευτεί σε ένα ρείθρο», είπε στο outlet .

Παρόλο που η Donut επέλεξε προσωπικά τον νέο της ιδιοκτήτη, δεν μπορούσε παρά να αισθάνεται νευρική στο δρόμο για το σπίτι με το αυτοκίνητο, αν και βλέποντας τους υαλοκαθαριστήρες να κινούνται την ηρεμούσε.

Μόλις έφτασαν, το πρώτο πράγμα που έκανε η Ζακλίν ήταν να της κάνει μπάνιο για να φύγει η μυρωδιά των λυμάτων και ο Ντόνατ ένιωσε πιο ασφαλής . «Τρίφτηκε πάνω μου και έβαλε το κεφάλι της στο χέρι μου καθώς προσπαθούσα να την παρηγορήσω. Και με κοίταξε σαν, “Ευχαριστώ, κυρία,” είπε η γυναίκα στο site .

Αν και το πρώτο του βράδυ δεν ένιωθε έτοιμος. Δεν ήθελε να κοιμηθεί μέσα στο σπίτι και η Ζακλίν την πήγε στο αίθριο , αλλά επειδή δυσκολευόταν να αποκοιμηθεί, ο ιδιοκτήτης της πήγε να πάρει ένα πάπλωμα και ξάπλωσε δίπλα της για περισσότερο από μια ώρα για να τον κάνει να αισθανθεί ασφάλεια.

Όταν ο Ντόνατ συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε τίποτα να φοβηθεί, πήγε στη Ζακλίν και ακούμπησε το κεφάλι του στην πλάτη της . «Εντάξει, καταλαβαίνει. Ξέρει ότι είναι ασφαλής», είπε στο The Dodo .

Με αυτόν τον τρόπο ο Donut έχει μεγαλώσει με τους μήνες και έχει νιώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση , κοιμάται ήδη μέσα στο σπίτι και είναι πιο ήρεμος, κάτι που φαίνεται στη γλώσσα του σώματός του. «Κάθε φορά που βάζει το κεφάλι του πάνω μου, χαϊδεύει το πιγούνι του μπρος-πίσω και μετά αναστενάζει. Είναι εκπληκτικό να βλέπεις την ευγνωμοσύνη στα μάτια τους. Δείχνει ότι είναι ευγνώμων και χαρούμενος », είπε η γυναίκα .
Επιτέλους ο Donut βρήκε τη θέση του στον κόσμο.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό