Άνδρας Βρήκε Δύο Παρατημένα Σκυλιά Στο Δρόμο Και Τα Έσωσε: «Έτρεξαν Ζητώντας Βοήθεια»

«Ήταν πολύ αναστατωμένοι τρέχοντας από τη μια πλευρά του δρόμου στην άλλη χωρίς προφυλάξεις, ήταν περισσότερο από προφανές ότι δεν είχαν ιδέα πώς να περπατήσουν μόνοι τους στο δρόμο», είπε ο ακτιβιστής Ricardo Pimentel.

Δεν είναι όλοι προορισμένοι να φροντίζουν κατοικίδια ζώα. Αλλά αν δεν μπορείτε πλέον να φροντίσετε ένα ζώο στο σπίτι, το να το αφήσετε εγκαταλελειμμένο δεν αποτελεί επιλογή, στην πραγματικότητα, είναι εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που αφήνουν τα γούνινα τους στα χειρότερα μέρη.

Έτσι συνέβη σε αυτό το ζευγάρι σκυλιών, που ο πρώην ιδιοκτήτης τους τα άφησε ξαπλωμένα στη μέση του δρόμου, όπου κινδύνευσαν να χτυπηθούν από όχημα. Μάλιστα, ο διασώστης τους είπε ότι και οι δύο περπατούσαν από τη μια πλευρά στην άλλη μπερδεμένοι, χωρίς να καταλαβαίνουν τι υπήρχε εκεί.

«Βρήκαμε δύο σκυλιά που ήταν πολύ αναστατωμένα να τρέχουν από τη μια πλευρά του δρόμου στην άλλη χωρίς καμία προφύλαξη, ήταν περισσότερο από προφανές ότι δεν είχαν ιδέα πώς να περπατήσουν μόνα τους στο δρόμο, γιατί σε λίγα δευτερόλεπτα τους είδαμε να τρέχουμε τουλάχιστον μια-δυο φορές μπροστά μας» , έγραψε ο Ρικάρντο Πιμεντέλ στον λογαριασμό του στο Facebook .

«Λοιπόν, παρά το γεγονός ότι υπήρχε περισσότερη κίνηση από το συνηθισμένο, έπρεπε να σταματήσουμε στη μέση του αυτοκινητόδρομου για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε αυτό το ζευγάρι σκύλων που ευτυχώς δεν προέβαλαν αντίσταση, αλλά το αντίθετο, έτρεξαν κατευθείαν προς το μέρος μου, σχεδόν σαν να ζητούσαν βοήθεια» , πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Pimentel, αυτό συνέβη σε έναν αυτοκινητόδρομο στο Κανκούν του Μεξικού, όταν αυτός ο ακτιβιστής για τα ζώα πήγαινε στην οργάνωση Land of Animals , όπου θα έπαιρνε ένα διασωθέν γουρούνι. Στο δρόμο έπεσε πάνω σε αυτά τα γούνινα και δεν δίστασε να τα βοηθήσει. Τώρα είναι στο σωστό μέρος.

«Τώρα είναι στο καταφύγιο σε ένα αυτοσχέδιο κλουβί, γιατί όλα τα κλουβιά καραντίνας είναι κατειλημμένα αυτή τη στιγμή. Πήγαμε για ένα ζώο και γυρίσαμε με 3» , κατέληξε.

Χάρη στην ευγενή δουλειά τους, αυτά τα σκυλιά δεν θα χρειαστεί να περάσουν τη νύχτα στο δρόμο.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό