Το χαμένο σκυλάκι επέστρεψε στο σπίτι 3 μήνες μετά την εξαφάνισή του σε τροχαίο ατύχημα.

Όταν οι ιδιοκτήτες του Bubba ανατράπηκαν με το αυτοκίνητό τους στον αυτοκινητόδρομο Mohave, δεν μπόρεσαν να τον βρουν και ξεκίνησαν μια έρευνα που φαινόταν να μην έχει αποτέλεσμα. Χάρη στη βοήθεια ορισμένων ατόμων που το είδαν και κάλεσαν την τοπική αστυνομία, κατάφεραν να το βρούνε.

Σε ένα μόνο δευτερόλεπτο, η ζωή μας μπορεί να αλλάξει ριζικά. Τη μια μέρα μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι απολαμβάνοντας τα καλύτερα που έχουμε, όπως τα κατοικίδιά μας , και την άλλη να είμαστε λυπημένοι που τα χάσαμε και δεν ξέρουμε πού βρίσκονται.

Κανείς δεν είναι ασφαλής από τέτοια γεγονότα, πόσο μάλλον από ατυχήματα. Μια οικογένεια από την κομητεία Mohave της Αριζόνα (Ηνωμένες Πολιτείες) ξέρει πώς νιώθει όταν το σκυλάκι τους που ονομάζεται Bubba εξαφανίστηκε όταν το αυτοκίνητό τους όταν ανατράπηκε στο δρόμο , γεγονός που επιδείνωσε την κατάσταση.

Οι ιδιοκτήτες ξεκίνησαν αμέσως μια έρευνα, αναρτώντας αφίσες στην περιοχή και μοιράζοντας πληροφορίες στα κοινωνικά δίκτυα, ώστε περισσότεροι άνθρωποι να συμμετάσχουν στη βοήθεια τους, με την ελπίδα να έχουν τον αγαπημένο τους φίλο πίσω στο σπίτι.

Όταν πέρασαν τρεις μήνες χωρίς να ακούσουν τίποτα για τον Μπούμπα, μια γυναίκα τηλεφώνησε στο Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας της Αριζόνα (DPS) για να αναφέρει ότι είδε το σκυλάκι να περιφέρετε γύρω από την περιοχή όπου χάθηκε, και την ίδια μέρα ένας φορτηγατζής ισχυρίστηκε επίσης ότι το είδε στην περιοχή, σύμφωνα με την Univision .

Αν και η γυναίκα δεν μπόρεσε να πιάσει τον τετράποδο, άφησε νερό και φαγητό για να το φάει, ανέφερε η DPS σε ανακοίνωσή της.

Αξιωματικοί του DPS πήγαν στην περιοχή για να τον αναζητήσουν και ένας από αυτούς κατάφερε να τον βρει. Ήταν «φοβισμένος και αδυνατισμένος» , οπότε του έδωσε περισσότερο νερό και φαγητό. Ο Μπούμπα χαλάρωσε αφού έφαγε και αποκοιμήθηκε , οπότε ο αστυνομικός τον έβαλε στο αυτοκίνητο και τον πήγε σε ένα κέντρο ελέγχου ζώων της κομητείας για βοήθεια.

Σύμφωνα με το Fox 10 Phoenix , τα μέλη αυτού του καταφυγίου ανέλαβαν να πάνε τον σκύλο πίσω στο σπίτι για μια συγκινητική επανένωση με την οικογένειά του .

Παρόλο που ο Bubba ήταν ακόμα αδύνατος και δεν είχε ακόμη αναρρώσει, ήταν αρκετά δυνατός για να χαμογελάσει και να χαρεί που είχε ξαναβρεθεί στην αγκαλιά της οικογένειάς του. Ήταν το ίδιο χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενώσουμε ξανά τον Bubba με τους ιδιοκτήτες του και να του ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση », ανέφερε στο Facebook το γραφείο του σερίφη της κομητείας Mohave .

Ο εφιάλτης για την οικογένεια και τον Μπούμπα είχε τελειώσει και μπόρεσαν να ξαναρχίσουν τη ζωή τους μαζί.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό