Σκύλος που διασώθηκε από το κλουβί που πετάχτηκε στο ποτάμι βρίσκει νέο σπίτι: «Ακόμα αγαπά τους ανθρώπους»

Αυτό το καημένο το σκυλάκι συνάντησε το λάθος άτομο και υπέφερε πολύ πριν έχει το αίσιο τέλος του.

Συχνά διαβάζουμε για ιστορίες κακοποίησης ή παραμέλησης, αλλά τα χειρότερα δεν τελειώνουν ποτέ. Αυτό το μικρό σκυλάκι που ονομάζεται VanBuren ξέρει κάτι γι ‘αυτό. Η μόνη του ατυχία ήταν να γνωρίσει το λάθος άτομο που μόνο πόνο του προκαλούσε.

Το σκυλί βρέθηκε από έναν άνδρα που είχε αποφασίσει να κάνει μια βόλτα κατά μήκος του ποταμού. Δεν περίμενε να δει μια σκηνή τόσο φρικτή στη διαδρομή που του έσπασε την καρδιά σε χίλια κομμάτια.

Στη μέση του ποταμού, επέπλεε ένα μικρό σκυλί. Ήταν κλειδωμένος μέσα σε ένα κλουβί , δεμένος με πέτρες και ένα σφιχτό σχοινί. Αντιμέτωπος με μια τόσο φρικτή σκηνή, ο άνδρας δεν μπορούσε παρά να καλέσει σε βοήθεια.

Έπρεπε οπωσδήποτε να κάνει κάτι για εκείνο το σκυλάκι. Ο μικρός έκλαιγε συνέχεια απελπισμένος, δεν καταλάβαινε γιατί ήταν σε αυτή την κατάσταση, δεν είχε κάνει τίποτα κακό. Ενώ περίμενε την αστυνομία και τους εθελοντές, ο άνθρωπος προσπάθησε να τον καθησυχάσει μάταια.

Ευτυχώς, χάρη στην επέμβαση της Πυροσβεστικής, το μικρό γούνινο σκυλάκι βγήκε σώο και αβλαβές από το ποτάμι. Ο VanBuren, έτσι τον έλεγαν, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη χαρά του. Επιτέλους βρισκόταν στη στεριά και αυτή η φρίκη είχε τελειώσει.

Μετά από έλεγχο από τον κτηνίατρο , το μικρό σκυλάκι μεταφέρθηκε σε τοπικό καταφύγιο με την ελπίδα να βρει οικογένεια. Δεν χρειάστηκε να περιμένει πολύ γιατί μετά από μερικές εβδομάδες εμφανίστηκε μια γυναίκα και τον ζήτησε.

Είχε διαβάσει την ιστορία του στα social media και ανυπομονούσε να δώσει μια διαφορετική ζωή στον VanBuren. Και αυτό ακριβώς κατάφερε. Μετά τη διαδικασία της υιοθεσίας, μάλιστα, η μικρή σκυλίτσα επέστρεψε μαζί της στο σπίτι έτοιμη να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο και επιτέλους να είναι ευτυχισμένη.

Το κουτάβι άξιζε μόνο ασφάλεια και αυτό μπόρεσε να του δώσει η γυναίκα. Χάρη σε αυτήν, η VanBuren είναι τώρα πολύ χαρούμενη και έχει γνωρίσει την αληθινή αγάπη . Είναι φουλ ερωτευμένη μαζί του και δεν του λείπει τίποτα. Τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερο από αυτό. Μετά από όλον αυτόν τον πόνο, το σκυλάκι πήρε το αίσιο τέλος που του άξιζε!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό