Κουτάβι που γεννήθηκε με στραβά πόδια υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση: θα μπορεί να περπατήσει

«Είναι μακρύς ο δρόμος, αλλά θα έχει μια κανονική ζωή αν όλα πάνε καλά. Είναι πάντα τρομερό όταν γεννιούνται ζώα με παραμορφώσεις, αλλά νιώθουμε υπέροχα βρέθηκε εδώ μαζί μας», ανέφερε η Oliver and Friends Farm Rescue and Sanctuary.

Είναι φυσιολογικό τα ζώα να διαφέρουν μεταξύ τους, παρόλο που έχουν την ίδια καταγωγή . Γι’ αυτό δεν προκαλεί έκπληξη όταν βλέπεις ένα να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα, αλλά είναι ανησυχητικό όταν αυτή η διαφορά βλάπτει την υγεία του.

Αυτή είναι η περίπτωση της Mila , ενός κουταβιού ράτσας pug που γεννήθηκε με μια περίεργη παραμόρφωση στα πόδια του, που τα κάνει να λυγίζουν προς τα έξω . Δηλαδή, κάθε ένα από τα δύο μπροστινά του πόδια πηγαίνει στην αντίθετη κατεύθυνση από το άλλο.

Ο σκύλος διασώθηκε από την οργάνωση που είναι αφιερωμένη στη διάσωση ζώων Skiatook Paws & Claws , που βρίσκεται στην πόλη Luther στην Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών , αλλά αργότερα παρελήφθη από το καταφύγιο ζώων του Oliver and Friends Farm Rescue and Sanctuary .

«Πού τα έχεις ξαναδεί αυτά τα πόδια ; Ειδοποίηση διάσωσης ! Γνωρίστε τη Μίλα ! Είναι ένα pug 7 εβδομάδων που αρχικά διασώθηκε από τους Skiatook Paws & Claws με τον αδερφό της που είχε μόνο ένα επηρεασμένο πόδι. Κατά κάποιο τρόπο αυτή η σπάνια πάθηση εμφανίστηκε ξανά στη ζωή μας, οπότε ξέραμε ότι ήμασταν οι άνθρωποι για αυτή τη δουλειά», ανέφερε το καταφύγιο .

«Ποζάρει σχεδόν πανομοιότυπα με τον Milo , με τα πόδια της μερικές φορές να δείχνουν κατευθείαν στο ταβάνι . Θα χρειαστεί ολόκληρο το χειρουργικό σχέδιο και αποκατάστασης που κάναμε με τον Milo , που είναι πολύ μακριά, αλλά θα έχει μια φυσιολογική ζωή αν όλα πάνε καλά, όπως ακριβώς και ο δικός μας Milo!», πρόσθεσε η οργάνωση, η οποία είχε ασχοληθεί στο παρελθόν με παρόμοια περίπτωση. .

Το επόμενο πράγμα στη ζωή της Mila είναι να κάνει μια σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις για να μπορέσει να ισιώσει το σχήμα των ποδιών της , γιατί δεν μπορεί να περπατήσει με αυτά έτσι. Ήταν ήδη επιτυχημένο με το προηγούμενο κουτάβι, άρα έχουν την εμπειρία. «Χωρίς χειρουργική επέμβαση, ποτέ δεν θα περπατήσει , δεν θα τρέξει ή θα παίξει σαν ένα κανονικό σκυλί .

«Είναι πάντα τρομερό όταν γεννιούνται ζώα με παραμορφώσεις , αλλά νιώθουμε υπέροχα που βρέθηκε εδώ μαζί μας », πρόσθεσε.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό