Της Έσωσε Την Ζωή: Η Γάτα Πήδηξε Στην Κοιλιά Της Και Ανακάλυψε Πως Είχε Όγκο

Της Έσωσε Την Ζωή: Η Γάτα Πήδηξε Στην Κοιλιά Της Και Ανακάλυψε Πως Είχε Όγκο

Η Gill Kelly, μια 56χρονη γυναίκα, δεν είχε ιδέα ότι ήταν άρρωστη μέχρι που η γάτα της την προειδοποίησε και της έσωσε την ζωή. Μια ιστορία που μας διδάσκει πολλά..

Η Αγγλίδα πίστευε ότι είχε μπει στην εμμηνόπαυση , μη υποπτευόμενη ότι τα συμπτώματα που είχε μπορεί να συνδέονται με κάτι πολύ πιο σοβαρό. Μια μέρα, όμως, το γατάκι της προσγειώθηκε στο στομάχι της , συμπιέζοντας την κοιλιά της τόσο πολύ που ούρλιαξε από τον πόνο . Αυτός ο πόνος σίγουρα δεν θα μπορούσε να είναι φυσιολογικός και, στην πραγματικότητα, μετά από κάποιους ιατρικούς ελέγχους, η Gill ανακάλυψε την αλήθεια.

Πόσες φορές έχουμε ακούσει ιστορίες για σκύλους ή άλλα ηρωικά ζώα που σώζουν τη ζωή του ιδιοκτήτη τους; Είναι φυσιολογικό ένα πλάσμα που έχει λάβει αγάπη και φροντίδα να είναι προσκολλημένο στην οικογένειά του και να το δείχνει ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές για τον κηδεμόνα του. Λέγαμε ιστορίες για σκύλους και γάτες που κατά κάποιο τρόπο «ένιωθαν» την ασθένεια του ιδιοκτήτη και που προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τους προειδοποιήσει. Το 2017, το γατάκι της Gill, μια 56χρονη κάτοικος του Χάντερσφιλντ του Δυτικού Γιορκσάιρ (Ηνωμένο Βασίλειο), έσωσε άθελά της τη ζωή της αγαπημένης της κηδεμόνας πηδώντας στο στομάχι της. Εκείνη την ημέρα, η Gill ένιωσε έναν πόνο σαν μαχαιριά στην κοιλιά της, που την έκανε να ουρλιάζει. Ο σύζυγος, ανήσυχος για αυτή την αντίδραση, της πρότεινε να ελεγχθεί αμέσως από τον γιατρό.

Μετά από κάποια έρευνα, η Gill ανακάλυψε ότι το γατάκι της Humbug είχε πηδήξει πάνω σε έναν όγκο 2 κιλών που μέχρι τότε είχε αγνοηθεί εντελώς. Η γυναίκα δεν περνούσε την εμμηνόπαυση όπως πίστευε, αλλά είχε καρκίνο των ωοθηκών.

Χάρη σε μια πολύ επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, ο όγκος αφαιρέθηκε και η Gill μπόρεσε να επιστρέψει στη συνήθη ζωή της: «Αν δεν ήταν ο Humbug, θα είχα συνεχίσει να υπομένω την ταλαιπωρία που είχα, πράγμα που σημαίνει ότι ο καρκίνος που είχε θα ήταν πολύ πιο προχωρημένος και λιγότερο εύκολο στη φροντίδα του ” .

Η Gill δεν κρύβει την αγωνία της για μια πιθανή επιστροφή καρκίνου που θα απειλήσει τη ζωή της, αλλά μαθαίνει να διαχειρίζεται τους φόβους της και έχει ανοίξει την πόρτα της σε δύο άλλα γατάκια, τον Felix και τον Bolt. Φυσικά, θα είναι πάντα ευγνώμων σε αυτά τα φανταστικά ζώα που, κατά κάποιο τρόπο, της έσωσαν κυριολεκτικά τη ζωή.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό