2.000 Χιλιόμετρα Για Επανένωση: Σκύλος Κάνει Το Πιο Μακρύ Ταξίδι Στη Ζωή Του Για Να «Αγκαλιάσει» Την 86χρονη Κηδεμόνα Του

2.000 Χιλιόμετρα Για Επανένωση: Σκύλος Κάνει Το Πιο Μακρύ Ταξίδι Στη Ζωή Του Για Να «Αγκαλιάσει» Την 86χρονη Κηδεμόνα Του

Ένας σκύλος, ένα κατοίκιδιο είναι έτοιμο να κάνει τα πάντα για τον κηδεμόνα του. Μια συγκλονιστική ιστορία που μας έρχεται από τον πόλεμο στην Ουκρανία που μαίνεται ακατάπαυστα τις τελευταίες εβδομάδες..

Η ιστορία αφορά τις περιπέτειες μιας ηλικιωμένης κυρίας και του σκύλου της που, ευτυχώς, είχαν αίσιο τέλος. Ας μάθουμε τι έγινε.

Γνωρίζουμε καλά τι συμβαίνει στην Ευρώπη εδώ και ένα μήνα περίπου. Όπως συνέβαινε πάντα σε όλη την ιστορία, ο πόλεμος δεν είναι ποτέ θετικό γεγονός. Φέρνει τον όλεθρο, τον αρνητισμό και η καθημερινότητα παίρνει μια απροσδόκητη τροπή. Όπως ακριβώς συνέβη στην κυρία Βιολέττα. Αυτή η 86χρονη γυναίκα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα και το σπίτι της για να αναζητήσει λίγη ηρεμία. Έτσι την καλωσόρισαν στην Ιρλανδία όπου βρήκε καταφύγιο από την καταστροφική κατάσταση που βίωνε.

Κρίμα που, για να προχωρήσει τόσο μακριά, χρειάστηκε να χωρίσει η γυναίκα από τον πιστό της σκύλο Τάσα . Θα ήταν πολύ περίπλοκο να πάρει μαζί της το πιστό ζώο, έτσι αποφάσισε να το δώσει για υιοθεσία. Το φρόντισε μια οικογένεια που ζούσε στη Ρουμανία.

Ευτυχώς ο κόσμος είναι γεμάτος καλούς ανθρώπους, ένας από αυτούς είναι η Debbie Deegan. Μια γυναίκα που εργάζεται ως εθελόντρια και που βοήθησε τη Βιολέττα και την οικογένειά της να μετακομίσουν στην Ιρλανδία. Όταν είδε ότι η ηλικιωμένη γυναίκα ήθελε απεγνωσμένα να μην αποξενωθεί από την Tasha της, αποφάσισε να κάνει κάτι για να επανενώσει το ζευγάρι. Έτσι, χάρη στη βοήθεια της ανιψιάς της Violetta, η Debbie εντόπισε τη ρουμάνικη οικογένεια που είχε τον σκύλο υπό κράτηση και οργάνωσε το ταξίδι για να το φέρει πίσω στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.

“Ήταν ένα μακρύ ταξίδι με το πλοίο. – είπε η Ντέμπι – Πέρασαν 12 μέρες για να επιστρέψει η Τάσα στην κηδεμόνα της, αλλά ήταν μεγάλη συγκίνηση που τους έβλεπα ξανά μαζί. Η Βιολέτα ξέσπασε σε κλάματα και λίγο όλοι μας. Πρέπει να ομολογήσω. Ακόμα και η Τάσα, όταν είδε την κηδεμόνα της, δεν έμεινε ούτε στιγμή ακίνητη. Έκανε πάρτι, κουνούσε την ουρά της και έγλειφε την κυρία.»

Γεμίζει την καρδιά με χαρά να γνωρίζει ότι, παρά τα αρνητικά γεγονότα των τελευταίων εποχών, υπάρχουν ιστορίες σαν κι αυτές που έχουν ένα υπέροχο μικρό αίσιο τέλος . Ελπίζουμε ότι και άλλοι άνθρωποι είχαν την ίδια τύχη με τη Violetta και ότι μπορέσανε να ξαναβρεθούνε με κάποιον αγαπημένο.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό