Σκύλος κερδίζει δημοτικότητα επειδή έχει τη μεγαλύτερη μύτη του κόσμου

Καθένας από εμάς έχει μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά: κάτι στο μάτι, ένα στραβό δάχτυλο, μακρύ λαιμό, στενούς γοφούς. Αλλά υπάρχουν μερικά παραδείγματα που ξεπερνούν αυτό, ορισμένα χαρακτηριστικά που είναι τόσο μοναδικά που μπορούν να τραβήξουν την προσοχή οποιουδήποτε σχεδόν αμέσως. Μεταξύ αυτών των τύπων παραδειγμάτων είναι η Έρις το λυκόσκυλο Borzoi, που έχει ένα εξαιρετικά μακρύ ρύγχος 31 εκατοστών. Οι ιδιοκτήτες της υποστηρίζουν ότι μπορεί να έχει μύτη παγκοσμίου ρεκόρ και σίγουρα δεν θα τους πείραζε αν οι ειδικοί τη μετρούσαν!

Το ζευγάρι από το Ρίτσμοντ, η Λίλι και η Σαβάνα, την υιοθέτησαν και την έφεραν στο σπίτι τον Ιούλιο του 2018. Τότε ήταν απλώς ένα κουτάβι και κανείς δεν ήξερε πόσο θα γινόταν αυτή και η μύτη της. Μόλις πρόσφατα γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλιά της. Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα, ε;

Μιλώντας για ανάπτυξη, το ζευγάρι δεν είχε καν συνειδητοποιήσει ότι η Έρις τους θα γινόταν αίσθηση στο Instagram με περισσότερους από 179.000 ακόλουθους.

Αρχικά, δημιούργησαν τον λογαριασμό ως ένα είδος λευκώματος, ένα μέρος όπου μπορούσαν να παρακολουθήσουν την πρόοδο της ανάπτυξής της. «Πάντα ελπίζαμε να μοιραστούμε λίγη από την ευτυχία και τα χαμόγελα που φέρνει η Έρις στο σπίτι μας, και αυτούς τους τελευταίους μήνες, ήταν πιο εντυπωσιακό από ποτέ.

Είμαστε τόσο χαρούμενοι που μπορούμε να προσθέσουμε μια μικρή στιγμή φωτός σε όλη την καλοσύνη που λάμπει σε όλο τον κόσμο» .

Εδώ είναι μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τη φυλή Borzoi. Το Borzois προέρχεται από τη Ρωσία του 17ου αιώνα. Στην αριστοκρατία άρεσε η ράτσα για την ιδιόμορφη εμφάνιση και τις εξαιρετικά καλές κυνηγετικές τους ικανότητες, γιατί εκεί, η αριστοκρατία οργάνωνε συχνά μεγάλα κυνηγετικά πάρτι. Borzoi κυριολεκτικά σημαίνει “γρήγορο”. Είναι αλλιώς γνωστά ως ρωσικά λυκόσκυλα (για να μην τα συγχέουμε με λαγωνικό) . Είναι ανεξάρτητη και αθλητική ράτσα, φτάνουν περίπου 26-30 ίντσες στον ώμο ως ενήλικες και ζυγίζουν περίπου 100 λίβρες. Συνήθως είναι πολύ ήσυχα, καθώς δεν γαβγίζουν τόσο συχνά και προσαρμόζονται καλά στη ζωή των προαστίων. Αυτή η φυλή ζει συνήθως 10 με 12 χρόνια.

Λοιπόν, ορίστε. Απολαύστε αυτή την γκαλερί της Eris με την απίστευτη ομορφιά!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό