Ο σκύλος υπηρεσίας αλλάζει τη ζωή του ανθρώπου με άνοια

Ο σκύλος είναι αναμφίβολα ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Μπορεί να βοηθήσει πολύ σε κάποιους. Ο Peter Farr, κάτοικος Dunblane, μια πόλη στη Σκωτία, έχει άνοια. Για να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του, υιοθέτησε έναν σκύλο που έχει γίνει βασικό μέλος της οικογένειας.

Ο βετεράνος του στρατού έλαβε την είδηση ​​5 χρόνια νωρίτερα σαν τρομερό χτύπημα. Στενοχωρήθηκε πολύ όταν οι γιατροί του διέγνωσαν την επάρατη νόσο. « Το πιο σημαντικό είναι ότι θα πρέπει να δεχτεί ότι έχει άνοια » .

Όλα άλλαξαν όταν ήρθε ένα νέο μέλος της οικογένειας. Το όνομά της ? Ρουμπίνι . Είναι ένα θηλυκό Λαμπραντόρ με μαύρο τρίχωμα, ειδικά εκπαιδευμένο για να βοηθά τα άτομα με άνοια να αισθάνονται ασφάλεια . « Αν έχω μια κακή μέρα, η Ruby είναι πάντα εκεί », είπε ο Peter Farr .

Ένας έξυπνος και τρυφερός σκύλος

Η Ρούμπι ξέρει πώς να φέρει το κιτ φαρμάκων του Peter . Ο σκύλος μπορεί επίσης να βγάλει τα ρούχα του και να τον προειδοποιήσει όταν το γεύμα του είναι έτοιμο. Για τη Veryan , τη σύζυγο του βετεράνου, η Ruby αποδεικνύεται η τέλεια φίλη. « Είναι απλά εκπληκτικό το πώς άλλαξε τη ζωή μας », είπε.

Το ζευγάρι και ο σκύλος έχουν γίνει αχώριστοι. Το τρίο απολαμβάνει να ακούει μουσική μαζί και να βγαίνει έξω. Η Ruby έχει γίνει ακόμη και επίτιμο μέλος της λέσχης πεζοπορίας στην οποία ανήκει ο Veryan . « Πηγαίνει γιατί είναι καλή και όλοι την αγαπούν». ”

Εκτός από το ότι εκπληρώνει υπέροχα την αποστολή της και είναι έξυπνη , η Ρούμπι είναι πολύ στοργική και δεν διστάζει να ζητήσει αγκαλιές.

Ο Peter Farr ευαισθητοποιεί τώρα το κοινό σχετικά με το θέμα, έτσι ώστε άλλοι άνθρωποι σαν αυτόν να μπορούν να επωφεληθούν από τον σκύλο τους και επομένως να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό