Γάτα έλειπε από το σπίτι για 2μιση χρόνια – Βρέθηκε χάρη σε μια ανάρτηση στο Facebook

Γνωρίστε τον Jimmy, μια ανήσυχη γάτα που αγαπούσε να βγαίνει για κάθε είδους περιπέτειες, αλλά δεν ξεχνούσε ποτέ να επιστρέψει στους κηδεμόνες της. Μέχρι που μια μέρα δεν γύρισε ποτέ. Κάθε μέρα, η οικογένεια Ζελίτσκι έψαχνε μανιωδώς τη γάτα τους, κολλώντας αφίσες με την εξαφανισμένη γάτα στη γειτονιά και αναζητώντας το αγαπημένο τους κατοικίδιο. «Αλλά χωρίς αποτέλεσμα».

Δυστυχώς, η οικογένεια είχε αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι μπορεί να μην τον ξαναδούν ποτέ. Δυόμιση χρόνια αργότερα συνέβη κάτι απίστευτο. Όπως κάθε μέρα, η κυρία Ζελίτσκι σερφάριζε στο Facebook όταν συνάντησε μια ανάρτηση από το Καταφύγιο Ζώων του West Milford σετικά με μια αδέσποτη γάτα που είχε διασωθεί από τον δρόμο… και έμοιαζε ακριβώς με τον Τζίμι!

Η Σου έσπευσε να επικοινωνήσει με το καταφύγιο, ρωτώντας για τις συνθήκες στις οποίες είχε βρεθεί και πόσο χρονών ήταν. Αντάλλαξε αρκετά μηνύματα με το προσωπικό και έλαβε πληροφορίες που την έκαναν ακόμα πιο αισιόδοξη και σίγουρη ότι η γάτα ήταν ο ίδιος ο Τζίμι.

Λίγες ώρες αργότερα, η Σου και ο σύζυγός της έφυγαν για να ελέγξουν αν η γάτα ήταν όντως αυτή που έψαχναν και ο Τζίμι τους αναγνώρισε αμέσως και τους χαιρέτησε όπως έκανε όταν έμενε στο σπίτι τους. Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι αυτός ήταν ο Τζίμι και ότι, κατά κάποιον τρόπο, είχε επιτέλους βρει το δρόμο για το σπίτι του.

Ο Τζίμι είναι τώρα 15 ετών και είναι πολύ χαρούμενος που επιστρέφει στο σπίτι με την οικογένειά του. Όταν τον έφεραν πίσω, ακόμη και ο σκύλος της οικογένειας τον θυμήθηκε και τον χαιρέτησε με ανοιχτές «αγκαλιές». Τα δύο νέα γατάκια, τα οποία η οικογένεια υιοθέτησε ενώ ο Τζίμι ήταν μακριά, τον δέχθηκαν εξίσου καλά. Όλοι εκπλήσσονται ευχάριστα που βρέθηκε ο Τζίμι και ότι η οικογένειά του δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη που τελικά τον ξαναέχουν στη ζωή τους.

Τι υπέροχη τροπή της μοίρας για αυτήν την οικογένεια και τι καταπληκτική και παρηγορητική επανένωση που μπόρεσαν να έχουν!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό