Πιλότος Κάνει Αναγκαστική Προσγείωση Για Να Σώσει Τη Ζωή Ενός Σκύλου

Πιλότος Κάνει Αναγκαστική Προσγείωση Για Να Σώσει Τη Ζωή Ενός Σκύλου

Ο πιλότος εκτρέπει μια διεθνή πτήση για να σώσει τη ζωή ενός μικρού σκύλου χωρίς να σκεφτεί λεπτό το κόστος (πάνω από 10.000 δολάρια) ούτε την καθυστέρηση που θα προκαλούσε για τους υπόλοιπους επιβάτες. Μια σπάνια χειρονομία που έσωσε τη ζωή ενός μικρού σκυλάκου..

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Simba , ένα πανέμορφο 7χρονο γαλλικό μπουλντόγκ, επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο με τον άνθρωπο του. Έπρεπε να πάνε από το Τελ Αβίβ στο Τορόντο και έτσι αποφάσισαν να ξεκινήσουν αυτό το ταξίδι νομίζοντας ότι όλα πήγαιναν καλά.

Μόλις όμως μπήκαν στο αεροπλάνο, κάτι άλλαξε για το μικρό σκυλάκι. Δυστυχώς, ένα σύστημα θέρμανσης δεν λειτουργούσε σωστά και για τον Simba άρχισαν τα προβλήματα . Μετά την απογείωση, άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία.

Συνήθως όταν πετάτε πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό, οι θερμοκρασίες στην πτήση είναι χαμηλότερες, αλλά με το πρόβλημα θέρμανσης, ο Simba χειροτέρευε γρήγορα. Ο άνθρωπος του ήταν πραγματικά απελπισμένος και δεν ήξερε τι να κάνει για να τον βοηθήσει.

Αλλά μόλις ο πιλότος κατάλαβε ότι για τον Σίμπα, το να πετάξει θα ήταν αφόρητο σε αυτές τις θερμοκρασίες και ότι θα πέθαινε πριν φτάσει στο Τορόντο, έκανε μια υπέροχη χειρονομία. Μάλιστα, χωρίς να το σκεφτεί πολύ, ο άνδρας αποφάσισε να εκτρέψει την πτήση.

Πριν φτάσει λοιπόν στον προορισμό του, το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση. Ο πιλότος αποφάσισε να προσγειωθεί στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, μόνο για να σώσει τη ζωή του μικρού σκυλιού. Δεν μπορούσε να το αγνοήσει, ο Σίμπα χρειαζόταν βοήθεια.

Ο μικρός σκύλος και ο άνθρωπος του ανησυχούσε πραγματικά για τον καλύτερό του φίλο, αλλά χάρη στην αναγκαστική προσγείωση, ο μικρός Σίμπα επέζησε . Ο πιλότος έβαλε πρώτα την υγεία του σκύλου. Δεν τον ένοιαζε η καθυστέρηση της πτήσης!

Μετά από αυτή τη διάσωση, ο Σίμπα επιβιβάστηκε σε άλλο αεροπλάνο και ταξίδεψε στο Τορόντο με τον άνθρωπο του. Όμως η εκτροπή της πτήσης από το Τελ Αβίβ κόστισε στην εταιρεία περίπου 10.000 δολάρια σε κόστος καυσίμων. Επιπλέον, προκάλεσε καθυστέρηση 75 λεπτών.

Αλλά το τίμημα για να συνεχιστεί θα ήταν πολύ υψηλότερο, τόσο για τον πιλότο όσο και για τον Σίμπα. Χάρη σε αυτόν όμως το σκυλάκι έφτασε σώο και αβλαβές στον προορισμό του . Θα μπορεί ακόμα να περνά πολύ χρόνο με τον καλύτερό του φίλο και όλα αυτά χάρη σε έναν άντρα που αποφάσισε να κάνει μια ακραία χειρονομία. Χωρίς αυτόν, το ταξίδι θα είχε μετατραπεί σε τραγωδία! Θα είναι για πάντα ευγνώμονες σε αυτόν τον υπέροχο πιλότο με χρυσή καρδιά!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό