Μια Ιστορία Με Αίσιο Τέλος: Οικογένεια Βρίσκει Τυχαία Τον Εξαφανισμένο Σκύλο Της 8 Χρόνια Μετά

Μια Ιστορία Με Αίσιο Τέλος: Οικογένεια Βρίσκει Τυχαία Τον Εξαφανισμένο Σκύλο Της 8 Χρόνια Μετά

Μια απίστευτη ιστορία εξαφάνισης κατοικιδίου που είχε ευτυχώς αίσιο τέλος. Η οικογένεια 8 χρόνια μετά την εξαφάνιση του τρίχρονου σκυλάκου της Roxy, είχε πλέον πεισθεί πως είχε χτυπηθεί κάπου και δεν θα τον έβρισκαν ποτέ.

Ο σκύλος είχε πράγματι δραπετεύσει από το σπίτι του και δεν μπορούσε πλέον να βρεθεί. Η ιδιοκτήτρια Magdalena Klubczuk, η οποία αυτή τη στιγμή ζει στο Connah’s Quay στην Ουαλία, έψαχνε το Roxy της για δύο ολόκληρες εβδομάδες, απευθυνόμενη σε όλους τους κτηνιάτρους της περιοχής , αλλά χωρίς αξιόλογο αποτέλεσμα.

Έχει περάσει πολύς καιρός από εκείνο το μακρινό 2013, η Magdalena είχε πλέον χάσει κάθε ελπίδα : πιθανότατα, η Roxy της είχε χτυπηθεί από κάποιο αυτοκίνητο. Αλλά αυτό που η γυναίκα δεν θα φανταζόταν ποτέ ήταν ότι θα γινόταν μάρτυρας ενός αληθινού θαύματος…

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο επικεφαλής του Animal Rescue στο Skylor της Ουαλίας, φιλοξενεί μια 10χρονη Shih Tzu με μικροτσίπ στις εγκαταστάσεις της. Σε ποιον ανήκε εκείνο το χαμένο σκυλί που περιφερόταν στην πόλη Μπάκλεϊ;

Αφού έλεγξε το μικροτσίπ του σκύλου, η Dawn Taylor, η διευθύντρια του καταφυγίου, κατάφερε να αναγνωρίσει τον προηγούμενο ιδιοκτήτη: αυτός ο σκύλος ήταν η Roxy της Magdalena που το είχε σκάσει και στη συνέχεια εξαφανίστηκε το 2013!

Όταν η Magdalena έλαβε την κλήση από το καταφύγιο, δεν μπορούσε να το πιστέψει: ” Σοκαρίστηκα . Περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια νομίζοντας ότι ήταν νεκρή. Είχε ένα κολάρο με τα στοιχεία μου, οπότε ξεκίνησα νομίζοντας ότι θα μπορούσε, να είχε κλαπεί…»

Αντίθετα, συνέβη ένα ασυνήθιστο θαύμα: η μικρή Roxy, τώρα 10 ετών, έχει επιτέλους επανενωθεί με τη Magdalena και την οικογένειά της . Πίστευαν ότι είχε φύγει για πάντα, ωστόσο η ζωή είναι πάντα ικανή να εκπλήσσει όταν δεν το περιμένει κανείς.

Τι απίστευτη ιστορία με αίσιο τέλος!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό