Σκύλος Περιμένει Τον Κηδεμόνα Του Στο Γραφείο Τελετών Και Βρίσκει Μια Νέα Οικογένεια

Σκύλος Περιμένει Τον Κηδεμόνα Του Στο Γραφείο Τελετών Και Βρίσκει Μια Νέα Οικογένεια

Ο σκυλάκος περιμένει τον νεκρό κηδεμόνα του στο γραφείο τελετών , γιατί απλά δεν παραιτείται από την απώλεια του καλύτερου φίλου του. Κάποιος αποφασίζει να τον βοηθήσει να βρει μια νέα οικογένεια δημοσιεύοντας το «πρόγραμμα σπουδών» του.

Ο Νέγρος έγινε viral μετά τη δημοσίευση έκκλησης για την υιοθεσία του. Η ιστορία του συγκίνησε τους πάντες: μετά τον θάνατο του Ντιέγκο Μπέιντερ , ιδιοκτήτη του μικρού σκυλιού, που πέθανε ξαφνικά το 2021, το κουτάβι βρέθηκε ολομόναχο.

Ο άντρας είχε σώσει τον Νέγρο από το δρόμο όταν ήταν πολύ μικρός και το ζώο ήταν τόσο ευγνώμων που δεν μπορούσε ποτέ να τον ξεχάσει. Όταν πέθανε, τα κατοικίδια του συνέχιζαν να επιστρέφουν στο γραφείο τελετών μέρα με τη μέρα με την ελπίδα να μπορέσουν να τον αγκαλιάσουν ξανά .

Μερικοί άνθρωποι, συγκινημένοι από την αφοσίωσή του, αποφάσισαν να δώσουν ένα χέρι βοήθειας στον σκύλο, δημιουργώντας ένα πραγματικό πρόγραμμα σπουδών για να βρουν κάποιον που θα μπορούσε να αποφασίσει για μια υιοθεσία με τον Νέγρο . Έψαχνε για μια παντοτινή οικογένεια και τα κατάφερε.

Στο πρόγραμμα σπουδών έγραψαν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τον Νέγρο, ο οποίος είχε εγκαταλειφθεί και υιοθετηθεί πολλές φορές, ακόμη και κακομεταχειρισμένος, πριν βρουν τον Ντιέγκο με το άτομο με το οποίο θα ήταν μέχρι τον πρόωρο θάνατο του άνδρα.

Σύντομα ο Νέγκρο βρήκε μια νέα οικογένεια, που ζούσε στο Μπουένος Άιρες σε μια γειτονιά που ονομάζεται Μπελγκράνο. Για τη Marina Azconzabal αλλά και για τον Negro ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά .

Οι κόρες μου είναι πολύ χαρούμενες και ενθουσιασμένες, παίζουν συνέχεια μαζί του, τον περιποιούνται πολύ και είναι πολύ τρυφερός με όλη την οικογένεια.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό