2 γάτες ζητούν από τους γείτονες να τις φιλοξενήσουν στο σπίτι και ώστε να γεννήσει τα μωρά της στη ζέστη

Δεν αγαπούν όλοι τρελά τις γάτες, αλλά όσοι τις αγαπούν ξέρουν πολύ καλά ότι είναι τέλειοι φίλοι για να κάνουν παρέα. Δεν είναι αλήθεια ότι είναι αδιάφοροι, ψυχροί ή απομακρυσμένοι από τον άνθρωπο κηδεμόνα τους (αν και διαφέρουν πολύ από τον σκύλο), αντίθετα μπορούν να προσφέρουν απροσδόκητη στοργή. Κάτι πολύ γνωστό στη Γιάννα και τον Ρομπ, ένα ζευγάρι από τη Νέα Υόρκη που πριν από λίγο καιρό έζησε μια εμπειρία τόσο απρόσμενη όσο και όμορφη…

Η Γιάννα και ο Ρομπ ήταν φίλοι εδώ και αρκετό καιρό με δύο γάτες που έρχονταν πάντα να τους επισκεφτούν. Το ένα μαύρο και το άλλο πορτοκαλί. Ένα ζευγάρι γατιών, τόσο χαριτωμένες μαζί που οι δύο νέοι από τη Νέα Υόρκη τελικά τις ερωτεύτηκαν και τις έδωσαν ένα όνομα: Miso στο αγόρι και Suki στο κορίτσι.

Έρχονταν για να φάνε κάθε βράδυ, αλλά μέχρι να συνηθίσουν τους νέους ανεπίσημους κηδεμόνες τους, περνούσαν τις μέρες τους στον κήπο τους ή έδιναν παρουσία στην πόρτα.

Όλα φαίνονταν να πηγαίνουν καλά, μέχρι που μια μέρα παρατήρησαν ότι οι δύο γάτες προσπαθούσαν επίμονα να ανοίξουν την πόρτα για να μπουν και η Σούκι φάνηκε πολύ μεγαλύτερη από το συνηθισμένο: μήπως ήταν έγκυος; Η Γιάννα και ο Ρομπ δεν το σκέφτηκαν καθόλου και αποφάσισαν να φτιάξουν δύο χάρτινα κρεβάτια και για τις δύο γάτες και τις άφησαν να μπουν στο σπίτι, περιμένοντας να τους επισκεφθεί ο κτηνίατρος.

Η ιατρική εξέταση επιβεβαίωσε αυτό που υποπτεύονταν οι δύο νεαροί: Η Σούκι επρόκειτο να κάνει γατάκια!

Δεν άργησε και ένα από τα βράδια που η Τζιάνα και ο Ρομπ επέστρεψαν σπίτι, έμειναν έκπληκτοι βλέποντας το θαύμα της ζωής να γίνεται πραγματικότητα: η Σούκι γέννησε επτά γατάκια και τα θήλαζε. Δίπλα της ήταν πάντα παρών ο «σύντροφος» της Miso, που για τίποτα στον κόσμο δεν άφηνε ούτε τη Μίσα ούτε τα μωρά της.

Στην αρχή φάνηκε ότι όλα τα μικρά ήταν μαύρα, αλλά μετά από λίγες μέρες η Γιάννα και ο Ρομπ παρατήρησαν ότι μερικά από αυτά είχαν πορτοκαλί ρίγες: πιθανότατα ο Miso ήταν ο πατέρας τους!

Φυσικά, η Γιάννα και ο Ρομπ δεν θα μπορούσαν να μην κρατήσουν τη συμμορία των γατιών στο σπίτι τώρα που αποφάσισαν να γίνουν θετοί γονείς τους και να γίνουν μέρος της οικογένειας τους!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό