Κοριτσάκι προσπαθεί να κρύψει και να μεταφέρει σκύλο στο σακίδιό της στο σχολείο

Αυτό το κοριτσάκι ήθελε να πάει το σκύλο του στο σχολείο και προσπάθησε να το κρύψει στο σακίδιό του.

Όποιος έχει δει ποτέ ένα κουτάβι από κοντά ξέρει πόσο χαριτωμένο μπορεί να είναι. Ωστόσο, στα μάτια ενός παιδιού , αυτά τα μίνι πλάσματα μπορούν να «παρερμηνευθούν» με ένα παιχνίδι. Αυτή ήταν η περίπτωση της μικρής Lívia, 4 ετών, η οποία πήρε το Billy pinscher και προσπάθησε να τον πάει στο Σχολείο, μέσα στο σακίδιό της.

Η φιλία είναι ένα βαθύ και αληθινό συναίσθημα. Απόδειξη αυτού είναι αυτό το επεισόδιο που συνέβη στην Κουιάμπα (MT): ένα κοριτσάκι μόλις τεσσάρων ετών δεν ήθελε να χωρίσει από το κουτάβι της και αποφάσισε να το πάρει μαζί της στο σχολείο.

Η στρατηγική της μικρής δεν πέτυχε. Όταν ήρθε η ώρα να οργανώσει το σακίδιό της και να πάει στο σχολείο, η μητέρα βρήκε τον σκύλο – ένα κουτάβι μινιατούρα pinscher ενός μηνός. Εκεί ήταν το σκυλί της οικογένειας, έτοιμο να σπουδάσει.

Η προσπάθεια της μικρής καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε γρήγορα στα social media. Το σχέδιο της τετράχρονης Lívia Vitória de Souza Amorim ήταν να πάρει μαζί της στο σχολείο τον Billy – τη μινιατούρα pinscher.

Το κορίτσι δεν μπόρεσε να πετύχει τον στόχο και ο σκύλος επέστρεψε στο κρεβάτι. Από την άλλη πλευρά, χιλιάδες χρήστες του Διαδικτύου απόλαυσαν τη σκηνή. Άλλωστε, η Livia ήθελε απλώς να είναι με τη νέα της φίλη. Για εκείνη, δεν είχε νόημα να πάει στο σχολείο και να αφήσει το γούνινο «μόνο στο σπίτι».

Προφανώς, η Livia ήξερε ότι η οικογένεια δεν θα δεχόταν να την αφήσει να έχει μια παρέα στο σχολείο. Ως εκ τούτου, ο Billy ήταν πολύ καλά κρυμμένος στο σακίδιό του, για να συνεχίσει να παίζει μαζί της και με τους συμμαθητές της.

Αυτή που ανακάλυψε το τέχνασμα ήταν η μητέρα της Livia, Yara Vanessa. Το κορίτσι ήταν ήδη έτοιμο να συνεχίσει τις σχολικές δραστηριότητες τη Δευτέρα, όταν η Yara πήγε να ελέγξει ότι όλα ήταν εντάξει με τη τσάντα της μικρής.

Όταν άνοιξε το φερμουάρ του σακιδίου της, η Yara βρήκε τη μινιατούρα pinscher χωμένη ανάμεσα σε τετράδια, μολύβια και επιπλέον ρούχα που η Livia παίρνει τακτικά στο σχολείο. Δυστυχώς για το κοριτσάκι, η μητέρα της δεν συμφωνούσε με το υλικό που είχε επιλέξει η Livia για τη μέρα μαθημάτων.

Το κουτάβι «πάρθηκε» από το σακίδιο και τοποθετήθηκε στο κρεβάτι του. Ο Μπίλι δεν είχε ιδέα τι συνέβαινε, αλλά «φυλασσόταν» ανάμεσα στα πιο πολύτιμα υπάρχοντα της Λίβια, η οποία απλά δεν ήθελε να χωριστεί από το φίλη της – ούτε για λίγες ώρες.

Το βίντεο αναρτήθηκε στα social media της Yara και ο Μπίλι έγινε η αίσθηση της σελίδας. Η οικογένεια Amorim ζει με άλλα πέντε σκυλιά και ένα ζευγάρι νεοσσών. Το pinscher απογαλακτίστηκε πρόσφατα και ζει με τη Livia εδώ και λίγες μόλις εβδομάδες.

Η Livia έχει συνηθίσει να ζει με κατοικίδια από τότε που γεννήθηκε. Όταν έφτασε ο Μπίλι, όμως, ανέπτυξε μια ιδιαίτερη σχέση με το κουτάβι, το οποίο ζει υπό τη φροντίδα του μικρού κοριτσιού .

Ειδήσεις στον Τύπο

Η ιστορία της Lívia και του Billy τράβηξε την προσοχή του Τύπου του Mato Grosso. Η μητέρα της μικρής έδωσε συνεντεύξεις σε διάφορα μέσα για να εξηγήσει τη σχέση του παιδιού με το κουτάβι, την αγάπη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον.

Σύμφωνα με τη μητέρα, η Livia περνάει όλο τον χρόνο της με τον Billy και θέλει να κρατά το κουτάβι πάντα στην αγκαλιά της. Η Yara προσπαθεί να πείσει την κόρη της ότι είναι απαραίτητο να αφήνει το κουτάβι μόνο του μερικές φορές, αλλά το κορίτσι παρακολουθεί κάθε βήμα του pinscher, για να βεβαιωθεί ότι δεν θα του συμβεί τίποτα κακό.

Την ημέρα που καταγράφηκε το βίντεο, η Yara είπε ότι το κοριτσάκι ήταν ήδη έτοιμο να πάει στο σχολείο. Χωρίς να καταλάβει ότι την παρακολουθούσε η μητέρα της, η Λιβάια είπε στον Μπίλι: «Σήμερα, θα σε πάρω μαζί μου στο σχολείο».

Η μητέρα επιτηρούσε όλη την «επιχείρηση» της Livia για να πάρει το κουτάβι. Όταν ήρθε η ώρα να φύγει, η Yara άνοιξε το σακίδιό της και «βρήκε» τον Billy. Όλο αυτό το διάστημα, φρόντιζε να μην πληγωθεί ή ενοχληθεί το ζώο.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε αρχικά στην ομάδα WhatsApp της οικογένειας. Λίγο καιρό αργότερα, ένας θείος της Yara ζήτησε τις εικόνες. Στη συνέχεια, η μητέρα της Lívia έλαβε ένα μήνυμα από την πρώτη κυρία του Mato Grosso, Márcia Pinheiro, ζητώντας την άδεια να μοιραστεί τις ηχογραφήσεις.

Η Yara είπε ότι ένιωσε λίγο φοβισμένη με τόσες αντιδράσεις, αλλά ήταν χαρούμενη με τα θετικά σχόλια. Η Lívia, η οποία στενοχωρήθηκε που δεν μπορούσε να πάει το κουτάβι στο σχολείο, ήταν χαρούμενη, κυρίως επειδή καταλαβαίνει ότι πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν πλέον τη στοργή που τρέφει για τον Billy.

Τις τελευταίες εβδομάδες, το κύριο θέμα στις οικογενειακές συναντήσεις Amorim ήταν το επεισόδιο του κουταβιού που «σχεδόν» πήγε στο σχολείο με το σακίδιό του. Με την κοπέλα παίζουν πολύ συγγενείς και φίλοι, γιατί έγινε διάσημη με τις μικρές αταξίες.

Η σκηνή, που έχει απήχηση στα δίκτυα και σε διάφορα κανάλια επικοινωνίας, χρησιμεύει ως προειδοποίηση για τους γονείς να γνωρίζουν τα παιδιά τους και τα κατοικίδια που κατοικούν στο σπίτι, καθώς τα παιδιά συχνά έχουν αφελείς συμπεριφορές και, χωρίς να το σκέφτονται, μπορούν να βάλουν τη ζωή του ζώου σε κίνδυνο.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό