Το κουτάβι Eddie είναι ο μόνος επιζών της οικογένειάς του: η ιστορία του

Το να σώσεις έστω και μία ζωή είναι ένα μεγάλο επίτευγμα και το κουτάβι Έντι είναι ο μόνος επιζών της οικογένειάς του

Δυστυχώς, πολύ συχνά η ζωή τείνει να δοκιμαστεί με πραγματικά φρικτές στιγμές και εξίσου θλιβερές καταστάσεις. Ο σκύλος Eddie έχασε τη μαμά του και τα δύο αδέρφια του στη γέννα. Μόνο αυτός έμεινε από την οικογένεια, συνειδητοποιώντας αμέσως τον πόνο της απώλειας.

Η αγάπη έχει την τεράστια ικανότητα να θεραπεύει τον πόνο και είναι σημαντικό να μπορείς να βοηθάς όσους έχουν πραγματική ανάγκη. Μια γυναίκα αποφάσισε να φροντίσει και να βοηθήσει τον Έντι, τον μοναδικό επιζώντα από τα αδέρφια και τη μητέρα του.

Οι υπόλοιποι έφτασαν στη Γέφυρα του Ουράνιου Τόξου κατά τη διάρκεια του τοκετού , αλλά αυτό το μικρό κατάφερε να επιβιώσει, παρόλο που η κατάστασή του δεν ήταν καλή. Ο μικρός είναι πραγματικά πολύ θαρραλέος και πολύ δυνατός και, παρότι οι πρώτες εβδομάδες της ζωής του είναι δύσκολες, ειδικά χωρίς τη μητέρα του, θα τα καταφέρει. επίσης χάρη στην παρουσία του ανθρώπινου φίλου της.

Η γυναίκα, που αποφάσισε να αποκαλέσει το κουτάβι Έντι, φροντίζει το μικρό και το κάνει με εξαιρετική γλυκύτητα και προσοχή. Είναι πολύ περήφανη για τη δύναμη του σκύλου και κάνει τα πάντα για να αυξάνει αυτή τη δύναμη κάθε μέρα.

Μόλις ο μικρός είναι έτοιμος και θα έχει αποκτήσει όλες τις δυνάμεις του, θα ανατεθεί σε μια νέα οικογένεια. Η γυναίκα δεν μπορεί να κρατήσει τον σκύλο, αλλά κάνει τα πάντα για αυτόν, συμπεριλαμβανομένης της αναζήτησης και εύρεσης της τέλειας οικογένειας. Μια οικογένεια ικανή να αγαπήσει τον σκύλο και να του δώσει όλα τα καλά που του αξίζουν.

Ελπίζεται, λοιπόν, ότι ο γλυκός, αλλά δυνατός και αποφασιστικός Έντι θα ξεπεράσει σύντομα το τραύμα της απώλειας της μητέρας και των αδελφών του και ότι μπορεί να καταλάβει πόσο τυχερός είναι. Δίπλα έχει ανθρώπους που τον αγαπούν και θα γνωρίσει άλλους ανθρώπους που θα τον αγαπούν για όλη του τη ζωή.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό