Αγόρι εξοικονομεί χρήματα για να πληρώσει εμβόλιο και φαγητό για τον σκύλο του

Το αγόρι εξέπληξε τον πατέρα του με το αίσθημα ευθύνης να πληρώσει για τα εμβόλια και το φαγητό του σκύλου του.

Η υπόθεση δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον πατέρα ενός μικρού αγοριού, το όνομα και η ηλικία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, το αγόρι που αποφάσισε να κάνει οικονομία για να πληρώσει τα εμβόλια και να αγοράσει τρόφιμα πρέπει να είναι πέντε ή έξι ετών.

Η δημοσίευση έλαβε περισσότερα από 1.000 likes και έχει μοιραστεί, μέχρι στιγμής, από 17.000 χρήστες του Facebook. Η χειρονομία του αγοριού σίγουρα άγγιξε τις καρδιές των χρηστών του Διαδικτύου.

Ο μουσικός Roberto Alejo Loera, εξεπλάγη από τον γιο του καθώς πήγαιναν το σκυλάκι τους σε μια κτηνιατρική κλινική για ένα ραντεβού ρουτίνας.

Συχνά, τα παιδιά προσφέρουν εκδηλώσεις αγάπης και αλληλεγγύης που είναι σημαντικές για τη φροντίδα της ζωής ενός ζώου. Το αγόρι από το Μεξικό, που πήγαινε με τον πατέρα του για να εξετάσουν το κατοικίδιό του τον Μπέιλι, παρέδωσε μια πλαστική σακούλα με μερικά νομίσματα: ήταν οι οικονομίες του, για να συνεισφέρει στα έξοδα του εμβολιασμού και της τροφής για το σκυλάκι του.

Χειρονομία του αγοριού

Τα νομίσματα που μάζεψε το μικρό αγόρι μπορεί να είναι αρκετά για να αγοράσει ένα μικρό πακέτο τροφής (σίγουρα δεν θα έφταναν για το κόστος των εμβολίων ενός κουταβιού). Το σημαντικό όμως είναι η χειρονομία του αγοριού.

Αποφάσισε, χωρίς κανένας από την οικογένεια να το μάθει, να φτιάξει έναν κουμπαρά με όσα χρήματα θα μπορούσε να πάρει στα χέρια του. Ο στόχος ήταν να αγοράσει τροφή για τον σκύλο και να πληρώσει για εμβόλια και φάρμακα που συνταγογραφούσε ο κτηνίατρος.

Τα χρήματα τα μάζεψε το αγόρι αντί να τα ξοδέψει σε γλυκά. Δεν ήταν διδακτική πράξη, το να αποθηκεύει τα νομίσματα σε έναν κουμπαρά για να μπορεί να αγοράζει σοκολάτες και γλυκά.

Το αγόρι δίνει ένα ξεκάθαρο παράδειγμα για τη σημασία της αποταμίευσης, αλλά προχωρά παραπέρα: στόχος ήταν να υπάρχουν αρκετά χρήματα για να ταΐσει και να εμβολιαστεί το κατοικίδιο του, ώστε να μην κινδυνεύσει να προσβληθεί από επώδυνες και συχνά θανατηφόρες ασθένειες.

Το παιδί από το Μεξικό ξεπερνά πολλούς κακούς κηδεμόνες που παραμελούν τη βασική φροντίδα των κατοικίδιων τους. Μάλλον προσχολικής ηλικίας, ο μικρός δείχνει την ευθύνη να έχει κατοικίδιο.

Τα σκυλιά –και όλα τα κατοικίδια– χρειάζονται τροφή, εμβόλια, φάρμακα, κρεβάτια, παιχνίδια κ.λπ. Όλα αυτά κοστίζουν χρήματα και το αγόρι έχει δείξει ότι μπορεί να εγκαταλείψει μικρές απολαύσεις για να εξασφαλίσει την ευημερία του κατοικίδιου του.

Ο μουσικός φαίνεται να γνωρίζει τον γιο του. Σε προηγούμενη ανάρτηση, ο Ρομπέρτο ​​ευχαρίστησε το αγοράκι που «τον έκανε πατέρα από την ημέρα που γεννήθηκε». Και προσθέτει: «Είσαι ο καλύτερος μου κηδεμόνας, ο καλύτερος μου φίλος» . Συγχαρητήρια στο δίδυμο!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό