Καταφύγιο Φροντίζει Σκυλιά Όταν Πεθαίνουν Οι Κηδεμόνες Τους (pics)

Καταφύγιο Φροντίζει Σκυλιά Όταν Πεθαίνουν Οι Κηδεμόνες Τους

Καταφύγιο: Ένα όνειρο της Rita Lynd πραγματοποιήθηκε. H Rita είχε υποσχεθεί ό,τι θα άνοιγε ένα καταφύγιο για ορφανά σκυλιά για να ζήσουν τα μελλοντικά τους χρόνια με άνεση και φροντίδα.

Αυτή η υπόσχεση δόθηκε το 2009 και μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς και συγκέντρωσης κεφαλαίων, έγινε τελικά πραγματικότητα το 2019.

Η Χάνα υιοθετήθηκε από τη Ρίτα, μια συνταξιούχο κυνολόγο, μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη της, Τζον. Αυτός και η Ρίτα ήταν στενοί φίλοι. Ήταν η Ρίτα που πήγε να τον ελέγξει και διαπίστωσε ότι πέθανε ξαφνικά στο σπίτι του. Η Χάνα παρέμεινε πιστά στο πλευρό του για τέσσερις ημέρες προτού ανακαλυφθούν, και διαπιστώθηκε ότι ήταν αρκετά στενοχωρημένη.

«Η Hannah ήταν τόσο τραυματισμένη και αγχωμένη. Η προσπάθεια να την απομακρύνω από τον Τζον ήταν αποκαρδιωτική. Καθόμουν μαζί της κάθε βράδυ, ενώ εκείνη ούρλιαζε και ούρλιαζε», είπε η Ρίτα.

Ακόμη και ζώντας με τη Ρίτα, μια έμπειρη εκπαιδεύτρια σκύλων, χρειάστηκαν έξι μήνες για να θεραπευτεί η Χάνα και να αρχίσει να απολαμβάνει ξανά τη ζωή. Αυτή η εμπειρία, σε συνδυασμό με την ιστορία της Hannah, ενέπνευσε τη Rita να ιδρύσει το The Hannah Foundation Inc. Ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που παρέχει ένα καταφύγιο για ορφανά σκυλιά των οποίων οι ιδιοκτήτες έχουν προβλέψει για τη μελλοντική τους φροντίδα στη διαθήκη τους.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν οικογένεια. Και τι συμβαίνει στον σκύλο τους όταν πεθαίνουν;» συλλογίστηκε η Ρίτα.

Ακριβώς όπως μια διαθήκη σάς επιτρέπει να κάνετε πρόνοια για τους ανθρώπους στη ζωή σας, μπορείτε τώρα να επεκτείνετε αυτήν την πρόνοια στα σκυλιά σας. Οι γονείς κατοικίδιων που χρειάζονται φύλακα για το σκυλάκι τους σε περίπτωση θανάτου, μπορούν να επιλέξουν να κληροδοτήσουν το The Hannah Foundation, το οποίο θα χρηματοδοτούσε την προσωπική φροντίδα και τα ιατρικά έξοδα του κατοικίδιου ζώου τους για τη διάρκεια του χρόνου τους στο καταφύγιο.

Τα σκυλιά δεν αναλαμβάνονται και πρέπει να προεγγραφούν για να έρθουν στο καταφύγιο. Το Hannah’s House γίνεται το παντοτινό τους σπίτι όπου περιβάλλονται από αγάπη και ζουν μέσα στην πολυτέλεια. Διατηρείται ένα ρούχο από τον εκλιπόντα ιδιοκτήτη τους και δημιουργείται ένα προφίλ της διατροφής, της ρουτίνας άσκησης και των αγαπημένων τους παιχνιδιών.

Το καταφύγιο προσφέρει ένα ζεστό και άνετο σπίτι, κήπους φιλικούς προς τους σκύλους, κρεβάτια queen size για σκύλους που μπορούν να μοιραστούν, καθημερινές βόλτες στα μονοπάτια του καταλύματος, τακτικούς ελέγχους περιποίησης και κτηνιάτρους, επιτόπιους φροντιστές και μεταφορά όταν απαιτείται.

Το Hannah’s House έχει αυτή τη στιγμή τέσσερις αξιολάτρευτους κατοίκους: Marley, Banjo, Taz και Tango. Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν στη σελίδα τους στο Facebook, φαίνονται αρκετά ζεστά. 50 επιπλέον σκυλιά σε όλη την Αυστραλία έχουν εγγραφεί για να έρθουν στο Hannah’s House σε περίπτωση που πεθάνουν οι ιδιοκτήτες τους.

Το Ίδρυμα Hannah έλαβε πρόσφατα μια άλλη ιδιοκτησία και σχεδιάζει να επεκτείνει τις υπηρεσίες του στη φροντίδα των γατών. Τώρα η αναζήτηση για ειδικευμένους φροντιστές είναι σε εξέλιξη.

Εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε μια δωρεά στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή του σκύλου συντρόφου σας στο Hannah’s House, μπορείτε να το κάνετε μέσω του ιστότοπο τους: https://www.hannahcaninesanctuary.org.au

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό