Το Facebook Έκανε Το Θαύμα Του: Χιλιάδες Μηνύματα Για Την Υιοθέσια Σκυλάκου Με Δυσμορφία

Το Facebook Έκανε Το Θαύμα Του: Χιλιάδες Μηνύματα Για Την Υιοθέσια Σκυλάκου Με Δυσμορφία

Σκύλος: Τεράστια είναι η δυνάμη των social media στην επόχη μας ειδικά όταν χρησιμοποιούνται με τον σωστό τρόπο. Χιλιάδες άνθρωποι ενδιαφέρθηκαν για τον Πέπο. Ένα σκυλάκο που γνώρισε το σκληρό πρόσωπο της ζωής. Ο σκύλος πάσχει από πολλαπλές παραμορφώσεις, γεγονός που έκανε την υιοθεσία του δύσκολη.

Το να σκέφτεσαι τον Πέπο σημαίνει να σκέφτεσαι ένα στραβό ρύγχος, σαγόνι και πόδια . Το ζώο διασώθηκε από τη φιλανθρωπική οργάνωση Animal Angels Global στο Sussex αφού βρέθηκε να ζητιανεύει για τροφή στους δρόμους της Ισπανίας. Σίγουρα υπέστη κακοποίηση ως κουτάβι, καθώς οι ακτινογραφίες έδειξαν σημάδια κατάγματος.

Εθελοντές τον επαναπατρίζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για μετεγκατάσταση και θεραπεία. Δυστυχώς, δεν πήγαν όλα καλά όπως είχε προγραμματιστεί.

Ο Spaniel έχει απορριφθεί από πολλούς πιθανούς υιοθετητές, λόγω της ασυνήθιστης σωματικής του διάπλασης. Η αναμονή κράτησε αρκετούς μήνες. Αντιμέτωποι με αυτήν την αποτυχία, τα μέλη της οργάνωσης προσπάθησαν να αναλάβουν δράση στα κοινωνικά δίκτυα.

Ένα συγκινητικό μήνυμα

Οι εθελοντές δημοσίευσαν ένα ισχυρό μήνυμα στο Facebook, στο οποίο η μικρή προστατευόμενη τους απευθύνεται στους χρήστες του Διαδικτύου. Ο τελευταίος εξήγησε ότι αναζητούσε απεγνωσμένα οικογένεια, αλλά ότι κανείς δεν τον ήθελε λόγω των «ατελειών» του.

Οι διασώστες του έχουν απεικονίσει το πορτρέτο ενός παιχνιδιάρικου σκύλου, δυναμικού και κοινωνικού με τους ανθρώπους καθώς και με άλλα ζώα. « Πρέπει να πάω στους ωραιότερους ανθρώπους του κόσμου, όχι σε κάποιον που δεν θα με αγαπάει για πάντα », γράφει στο τέλος της ανάρτησης.

1.000 αιτήματα υιοθεσίας

Σύμφωνα με την εφημερίδα Metro , το μήνυμα έχει αγγίξει τις καρδιές χιλιάδων χρηστών του Διαδικτύου. Σχεδόν 1.000 άνθρωποι ζήτησαν ακόμη να υιοθετήσουν τον Πέπο !

Ο τυχερός νικητής είναι από το Ντέβον (κομητεία στη νοτιοδυτική Αγγλία).

Η Jo Strachan συγκινήθηκε από την κλήση κινδύνου στο Διαδίκτυο και από την ιστορία του σκύλου. Μετά από 8 μήνες φιλοξενίας , ο Πέπο τελικά υιοθετήθηκε .

« Είναι το πιο όμορφο σκυλί, που θέλει απλώς να είναι φίλος με όλους », είπε ο νέος κηδεμόνας του. ” Πώς θα μπορούσε να του έχουν κακομεταχειριστεί και να θέλει ακόμα παρέα, να εμπιστεύεται ανθρώπους;” Είναι απλά καταπληκτικό. ”

Η Jo ​​Strachan και ο σύζυγός της βοήθησαν τον Πέπο να θάψει το σκοτεινό παρελθόν του για πάντα. Ο σκύλος πήρε αυτό που ονειρευόταν πάντα: φροντίδα και αγάπη σε καθημερινή βάση.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό