Καταφύγιο Ετοιμάζοταν Να Κάνει Ευθανασία Σε 14 Σκυλιά Για Να…Κάνουν Χριστούγεννα Οι Εργαζόμενοι Του

Καταφύγιο Ετοιμάζοταν Να Κάνει Ευθανασία Σε 14 Σκυλιά Για Να…Κάνουν Χριστούγεννα Οι Εργαζόμενοι Του

Καταφύγιο: Μια απίστευτη είδηση μας έρχεται από την Αμερική.. Ευτυχώς σώθηκαν όλα τα σκυλιά.. Τα λόγια είναι περιττά για ακόμη μια φορά..

Από αυτά τα σκυλιά που διασώθηκαν στο Τέξας, τα 9 μεταφέρθηκαν στο καταφύγιο Helping Hounds Dog Rescue στη Νέα Υόρκη, ενώ τα άλλα 5 μεταφέρθηκαν σε ένα καταφύγιο στην Ιντιάνα. Θα τεθούν για υιοθεσία όταν αναρρώσουν.

Τα εγκαταλελειμμένα ζώα μπορεί να είναι πολύ δαπανηρά για κατοικίδια ζώα, επειδή πρέπει να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη ζωή για να επιβιώσουν στο δρόμο. Ευτυχώς, πολλά γούνινα καταφέρνουν να διασωθούν αλλά δεν καταφέρνουν όλα να αποκτήσουν νέο σπίτι και σε πιο κρίσιμες και αδικαιολόγητες περιπτώσεις μερικοί υποβάλλονται σε ευθανασία.

Σε αυτές τις συνθήκες υπήρχε μια ομάδα 14 σκύλων στο Τέξας , Ηνωμένες Πολιτείες , οι οποίοι επρόκειτο να τεθούν σε ευθανασία. Με πολλή τύχη κατάφεραν να διασωθούν και να μεταφερθούν σε καταφύγιο .

Σύμφωνα με το CNY Central , αυτά τα σκυλιά σώθηκαν από τον θάνατο και μερικά μεταφέρθηκαν στις εγκαταστάσεις της οργάνωσης Helping Hounds Dog Rescue στις Βόρειες Συρακούσες της Νέας Υόρκης .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προσφέρει αυτή η οργάνωση που προστατεύει τα δικαιώματα των ζώων , τα σκυλιά επρόκειτο να υποβληθούν σε ευθανασία από το παλιό τους καταφύγιο επειδή το προσωπικό ήθελε να κάνει « Χριστούγεννα » .

Η ομάδα που ήταν υπεύθυνη για τη διάσωση ήταν ακτιβιστές από το Best Friends Animal Society , οι οποίοι επικοινώνησαν με το Helping Hounds Dog Rescue για να μάθουν αν είχαν αρκετό χώρο για τα 14 σκυλιά και έτσι προχώρησαν στη μεταφορά .

Πρώτα το σχέδιο ήταν να τους μεταφέρουν μέσω ξηράς στην πολιτεία της Ιντιάνα και μετά να πετάξουν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Χάνκοκ των Συρακουσών . Ωστόσο, λόγω απρόβλεπτων γεγονότων στις πτήσεις, 9 σκυλιά κατάφεραν να ολοκληρώσουν το ταξίδι και τα άλλα 5 έπρεπε να μείνουν σε ένα καταφύγιο στην Ιντιάνα , όπου θα δοθούν για υιοθεσία .

Αυτό το καταφύγιο στη Νέα Υόρκη κάνει ότι είναι δυνατό για την αποκατάσταση των σκύλων που ήρθαν στις εγκαταστάσεις τους. Δεν είναι μια εύκολη κατάσταση, γιατί πρέπει να αναρρώσουν πλήρως για να μπορέσουν να επιλέξουν ένα νέο σπίτι.

Ωστόσο, είναι δουλειά αυτών των ακτιβιστών να διασφαλίσουν ότι τα σκυλιά βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση , ώστε να μπορούν να δοθούν για υιοθεσία και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή .

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό