Γυναίκα Σώζει 7 Αδέσποτα Σκυλιά Και Εκείνα Το…Γλέντησαν Σπίτι Της

Γυναίκα Σώζει 7 Αδέσποτα Σκυλιά Και Εκείνα Το…Γλέντησαν Σπίτι Της

Πολλοί θα πίστευαν ότι είναι πρόβλημα, αλλά η προτεραιότητά της ήταν να τους κρατήσει ασφαλείς. Μετά θα τα έφτιαχνε όλα.

Όταν παίρνουμε ένα σκύλο στο σπίτι, συνήθως επιλέγουμε το μέγεθός του όσο το δυνατόν πιο προσεκτικά, δεν έχουμε όλοι μεγάλο χώρο και δεν θέλουμε να είναι άβολα. Αλλά όταν πρόκειται για τη σωτηρία τους, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, η επιλογή δεν είναι επιλογή και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τα σώσετε από τον κίνδυνο.

Αυτό συνέβη με τον χρήστη του Reddit @LostWingnut , η οποία έλαβε ένα μήνυμα πριν από τα Χριστούγεννα για 9 σκυλιά σε έναν ορεινό δρόμο στη Βόρεια Καλιφόρνια.

Έτσι πήγε εκεί και τα έβαλε όλα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της, όταν έφτασε στο σπίτι άρχισε το πραγματικό χάος. Ενώ ήταν όλοι πολύ ευγενικοί και τρυφεροί, αυτό δεν εμπόδισε στο σπίτι της να γίνει πραγματικό χάος, αλλά ήταν χαρούμενη που τους είχε στο σπίτι.

«Μόλις μάζεψα μερικά σκυλιά που πετάχτηκαν σε έναν ορεινό δρόμο… το σπίτι μου… είναι χάος. (Μην ανησυχείτε, έχω σπίτια σε εκκρεμότητα και ανάδοχη φροντίδα για αυτά),» έγραψε χαρούμενη.

Πολλοί τη ρώτησαν για το κίνητρό της και πώς κατάφερε να σώσει όλα αυτά τα σκυλιά, είπε ότι είχαν χαθεί πριν από 6 εβδομάδες αλλά όταν τα αναζήτησαν χάθηκαν στο δάσος. Έτσι, όταν έμαθε ότι τα είχαν δει, πήγε να τα βρει και προσπάθησε να τους σώσει.

Δυστυχώς 2 είχαν χτυπηθεί από αυτοκίνητα, δεν είχαν τύχη, οπότε οι 7 θα είχαν μια νέα ευκαιρία στο μέλλον.

«Δύο χτυπήθηκαν δυστυχώς από αυτοκίνητα πριν φτάσουμε εκεί και οι υπόλοιποι κρύβονταν κοντά στο δρόμο. Μόλις ένας από αυτούς βγήκε να βρει φαγητό, οι υπόλοιποι ακολούθησαν και ήταν εύκολο να σηκωθεί και να μπει στο αυτοκίνητο», είπε. Εκτός από τα τσιμπούρια, ήταν υγιή και είχαν καλή συμπεριφορά. Αυτός ο χρήστης του Reddit χάρηκε που τους είδε χαρούμενους μετά από τόση λύπη.

Χωρίς αμφιβολία ήταν διαφορετικά Χριστούγεννα για εκείνη, είχε το σπίτι της γεμάτο σκυλιά και θα αφιερωνόταν για να τα βοηθήσει. Αυτό μας δείχνει το αληθινό πνεύμα των ημερών, αυτό του να μοιράζεσαι και να βοηθάς τους άλλους.

Αν δεν ήταν αυτοί οι διασώστες, η μοίρα τους θα ήταν όπως αυτή των δύο αδελφών του που έχασαν τη ζωή τους, τώρα έχουν την ευκαιρία να βρουν ένα σπίτι. Μπορούμε μόνο να ευχαριστήσουμε αυτόν τον ευγενικό άνθρωπο, που χάλασε το σπίτι του για να σώσει αυτούς που τον είχαν περισσότερο ανάγκη.

«Δύο από τα σκυλάκια βρήκαν την οικογένειά τους. Τα ανθρώπινα πρόσωπα είναι ανεκτίμητα», έγραψε στη λεζάντα η LongWingNut.

Ας ελπίσουμε ότι όλοι θα είναι πολύ χαρούμενοι στο μέλλον.

Well.. I’ve got the 7 rescue pups.. haha it’s a shitshow

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό