Κάρπαθος: Η Μικρή Αλεξάνδρα Στα Γενέθλιά Της Ζήτησε Από Τους Φίλους Της Να Δώσουν Χρήματα Για Τα Αδέσποτα

Κάρπαθος: Η Μικρή Αλεξάνδρα Στα Γενέθλιά Της Ζήτησε Από Τους Φίλους Της Να Δώσουν Χρήματα Για Τα Αδέσποτα

H Αλεξάνδρα Λυτού με καταγωγή από το Απέρι Καρπάθου είχε μία ευχή για τα φετινά της γενέθλια και αυτή ήταν να συμβάλει ενεργά στο έργο της Φιλοζωικής Δράσης Καρπάθου.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η μικρή Αλεξάνδρα ζήτησε από τους γονείς της να τη βοηθήσουν να οργανώσει έρανο υπέρ των αδέσποτων. Οι γονείς της επικοινώνησαν άμεσα με την ΦΔΚ και έτσι στα γενέθλιά της ζήτησε αντί δώρων οι φίλοι της να κάνουν μία μικρή δωρεά προς την οργάνωση.

Ο κλειστός κουμπαράς γέμισε γρήγορα με το ποσό των 152.80 ευρώ, τα οποία και κατατέθηκαν στο λογαριασμό της Φιλοζωικής Δράσης Καρπάθου. Το ποσό μετρήθηκε παρουσία του διοικητικού μέλους της ΦΔΚ Μαρίας Παυλάκου και των γονέων της Αλεξάνδρας.

Η Αλεξάνδρα φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία να κρατά υπερήφανη την απόδειξη και το πιστοποιητικό της δωρεάς.

Η Φιλοζωική Δράση Καρπάθου συγχαίρει την Αλεξάνδρα για αυτή την όμορφη κίνηση που έκανε για τα αδέσποτα του νησιού, καθώς και τους γονείς που τη στήριξαν ένθερμα σε αυτή της την επιθυμία. Ευχόμαστε αυτά τα αγνά αισθήματα να τη φέρουν κοντά σε ό,τι επιθυμεί στη ζωή της.

Η Φιλοζωική Δράση Καρπάθου αποτελεί αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία (ΑΜΚΕ) και το έργο της βασίζεται αποκλειστικά σε δωρεές και εθελοντική δράση. Εφόσον επιθυμείτε να στηρίξετε τη ΦΔΚ, μπορείτε να πραγματοποιήσετε δωρεά μέσω των πιστοποιημένων λογαριασμών στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδας ή PayPal (η ΦΔΚ έχει αναγνωριστεί ως ίδρυμα από την PayPal). Δείτε εδώ για τα στοιχεία τραπέζης: www.AnimalWelfareKarpathos.com/DONATE.

Εφόσον επιθυμείτε να βοηθήσετε εθελοντικά στο έργο της ΦΔΚ, επικοινωνήστε με τα μέλη της οργάνωσης μέσω της επίσημης σελίδας Facebook ή μέσω email στο Volunteer@AnimalWelfareKarpathos.com

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό