Αθηνά Ωνάση | Δες Πως Είναι Σήμερα Η «Χρυσή» Κληρονόμος Του Αριστοτέλη Ωνάση

Αθηνά Ωνάση | Δες Πως Είναι Σήμερα Η «Χρυσή» Κληρονόμος Του Αριστοτέλη Ωνάση

Μόνη, θλιμμένη και με την περιουσία της να εξανεμίζεται: Τι συμβαίνει με την Αθηνά Ωνάση;

Η Αθηνά Ωνάση δεν χρειάζεται συστάσεις. Η “χρυσή” κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση, αν και αποφεύγει συστηματικά τα φώτα της δημοσιότητας και προσπαθεί να μην απασχολεί με την προσωπική της ζωή, δεν θα λέγαμε πως τα έχει καταφέρει.

Ο γάμος της με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο και το πολύκροτο διαζύγιό τους που ακολούθησε, για πολύ καιρό είχαν στρέψει πάνω στην Αθηνά όλους τους προβολείς. Και τα δημοσιεύματα έδιναν κι έπαιρναν. Τα χρόνια έχουν περάσει, η ίδια έκλεισε τα 37 της τον περασμένο Ιανουάριο και προσπαθεί να έχει μια αθόρυβη ζωή, αποφεύγοντας τις κοσμικές εμφανίσεις. Άλλωστε, η τελευταία φορά που την είδαμε σε ένα κοσμικό γεγονός, ήταν τον περασμένο Οκτώβριο στον γάμο του Σάμι Ζέιν.

Η θλιμμένη “χρυσή” κληρονόμος

Η 37χρονη Αθηνά έχει αλλάξει πολύ. Δεν είναι πια το μικρό και τρομαγμένο κορίτσι όταν βλέπει τους φωτογράφους. Αντίθετα, είναι μια γυναίκα που πατά γερά στα πόδια της. Όμως, το θλιμμένο βλέμμα της αρκετές φορές έχει αποτελέσει αφορμή για να κυκλοφορήσουν διάφορα δημοσιεύματα για εκείνη και κατά πόσο είναι ευτυχισμένη.

Άλλωστε, στο παρελθόν η Ωνάση είχε δώσει τις δικές της μάχες με την κατάθλιψη και τις διατροφικές διαταραχές. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που τη συγκρίνουν με τη μητέρα της, Χριστίνα η οποία στην προσωπική της ζωή δεν κατάφερε να βρει την ευτυχία. Συμβαίνει άραγε το ίδιο και με την Αθηνά;

Είναι πράγματι μόνη και θλιμμένη, όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα του ελληνικού και ξένου Τύπου; Κανείς δεν μπορεί να το απαντήσει με απόλυτη βεβαιότητα, μιας και η Αθηνά Ωνάση έχει συγκεκριμένους ανθρώπους γύρω της και ως χαρακτήρας δεν ήταν ποτέ εξωστρεφής. Αντίθετα, είναι αφοσιωμένη στο αγαπημένο της άθλημα την ιππασία και οι ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις της είναι σε ιππικούς αγώνες.

Η περιουσία που εξανεμίζεται…

Ο τίτλος που την ακολουθεί από μικρή είναι αυτός της “χρυσής κληρονόμου”. Εξάλλου, κληρονόμησε την αμύθητη περιουσία του Αριστοτέλη Ωνάση που περιλάμβανε καταθέσεις, ακίνητα μεγάλης αξίας, κοσμήματα και πανάκριβους πίνακες.

Όμως, πόσο “χρυσή” είναι η κληρονόμος του Έλληνα Κροίσου. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, φαίνεται ότι πλέον δεν είναι τόσο χρυσή. Από τη μια η αγάπη της για τα άλογα, στα οποία ξοδεύει τεράστια ποσά, από την άλλη οι λάθος επενδύσεις και επιπλέον η αποζημίωση στον Αλβάρο μετά τον χωρισμό τους, μειώνουν όλο και περισσότερο την άλλοτε τεράστια περιουσία της.

Ο βιογράφος του Ωνάση, Δημήτρης Λυμπερόπουλος, ανέφερε στο βιβλίο του «Η δυναστεία Ωνάση» ότι η Χριστίνα Ωνάση άφησε πίσω της «ακίνητη περιουσία αξίας μισού δισεκατομμυρίου δολαρίων, καταθέσεις 40 εκατομμυρίων δολαρίων στις ΗΠΑ, καταθέσει 90 εκατομμυρίων δολαρίων στη Λατινική Αμερική, επενδύσει 200 εκατομμυρίων δολαρίων σε διάφορες ναυτιλιακές, τουριστικές αεροπορικές κατασκευαστικές και μεταλλουργικές εταιρείες και άγνωστα χρηματικά ποσά καταθέσεων σε ελβετικές τράπεζες».

Όταν η Αθηνά Ωνάση ενηλικιώθηκε, μεταβίβασε σε ένα trust υπέρ του πατέρα της την περιουσία της. Ωστόσο, μετά τη γνωριμία της με τον μετέπειτα σύζυγο της επήλθε η ρήξη με τον πατέρα της και ζήτησε πίσω όσα της ανήκαν. Οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό, κατά τον οποίο η Αθηνά φέρεται να πέρασε στον πατέρα της 100 εκατ. δολάρια.

Το διαζύγιο με τον Αλβάρο, της κόστισε ακριβά, μιας και σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα, η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση, με δεδομένο το προγαμιαίο συμβόλαιο που υπεγράφη το 2005, κλήθηκε να δώσει περί τα 45 εκατομμύρια δολάρια στον Αλβάρο!

Από πού κερδίζει χρήματα σήμερα η Αθηνά Ωνάση;

Για να είμαστε σωστοί, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα το πραγματικό ύψος της περιουσίας της και κατά πόσο αυτή.. εξανεμίζεται. Σίγουρα, έχει πουλήσει ένα μέρος της περιουσίας που κληρονόμησε – με πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Σκορπιό -, όμως από τις πωλήσεις που έχει κάνει, έχει πάρει εκατομμύρια δολάρια.

Επίσης, πολλοί αναρωτιούνται αν η Αθηνά Ωνάση έχει έσοδα – πέρα από τις πωλήσεις – και από πού προέρχονται αυτά. Σύμφωνα με τα περισσότερα δημοσιεύματα του ελληνικού και του ξένου Τύπου, η Αθηνά αυτή την στιγμή κερδίζει χρήματα μέσα από τις επενδύσεις της με στρατηγική και μεθοδικότητα στα άλογα επίδειξης.

Related posts

“Το μωρό έχει και πατέρα” Η Μαίρη Συνατσάκη ξεσάλωσε το Πάσχα στην Πάρο σε μαγαζί με δυνατή μουσική

Πίνω και μεθώ: Βγήκε στη φόρα μετά θάνατον, η σπάνια φωτό της Παναγιωτοπούλου με την εθνική μας σταρ

Όλοι τον θέλουν για πεθερό! Η κόρη του Σφακιανάκη είναι από τις ωραιότερες Ελληνίδες αυτή τη στιγμή