Γυναίκα Παντρεύεται Τη Γάτα Της Για Να Αποφύγει Την Έξωση Από Τον Ιδιοκτήτη

Γυναίκα Παντρεύεται Τη Γάτα Της Για Να Αποφύγει Την Έξωση Από Τον Ιδιοκτήτη

Τι κανόνα της είχε θέσει ο ιδιοκτήτης – Πώς κατάφερε να τον…παρακάμψει και να αποφύγει την έξωση

Κουρασμένη να πρέπει να αποχωριστεί τα κατοικίδια ζώα της λόγω των κανόνων που επιβάλλουν οι ιδιοκτήτες των καταλυμάτων, μια Βρετανίδα αποφάσισε να παντρευτεί τη γάτα της. Η προσέγγισή της είναι τόσο ένα κόλπο για να παρακάμψει αυτούς τους περιορισμούς όσο και ένα μέσο για να αποδείξει τη θέση που έχει το ζώο στη ζωή της.

Στις 19 Απριλίου 2022, η Deborah Hodge και η Ινδία είπαν ναι στη ζωή σε ένα πάρκο στο νοτιοδυτικό Λονδίνο . Η πρώτη είναι μια 49χρονη, μητέρα 2 παιδιών, ενώ ο νέος της σύντροφος είναι η… γάτα της . Μια ιστορία που αναφέρει η New York Post .

Η Λονδρέζα δεν το έκανε για πλάκα ή για να διασκεδάσει. Είναι ο μόνος τρόπος που έχει βρει για να μην αποχωρίζεται πλέον από το κατοικίδιό της, το οποίο θεωρεί πλήρες μέλος της οικογένειάς της. Είχε ήδη αναγκαστεί να εγκαταλείψει 3 ζώα στο παρελθόν λόγω κανόνων ενοικίασης και δεν θέλει να ξαναζήσει αυτόν τον εφιάλτη.

Στο προηγούμενο διαμέρισμά της, η Deborah Hodge είχε αναγκαστεί να χωρίσει από τα 2 Siberian Huskies Siri και Starshine , καθώς ο ιδιοκτήτης την είχε απειλήσει με έξωση. Πριν από 5 χρόνια, είχε μετακομίσει στο σημερινό της σπίτι και έτσι έπρεπε να αφήσει τον Jamal , έναν αρσενικό γάτο , να φύγει . « Μου ράγισε εντελώς την καρδιά », λέει για αυτά τα επώδυνα επεισόδια.

Το 2017, κατάφερε να πείσει τον ιδιοκτήτη να την αφήσει να υιοθετήσει την Ινδία . Δυστυχώς, το 2020, αυτός έχασε ένα πόδι αφού χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Η γάτα λοιπόν χρειάζεται την κηδεμόνα της περισσότερο από ποτέ και πλέον είναι σύζυγος στο πλευρό της.

«Ορκίστηκα πίστη και το εννοούσα»

Η Deborah Hodge και η Ινδία αντιμετωπίζουν ξανά την απέλαση, αλλά για διαφορετικό λόγο αυτή τη φορά. Έχοντας χάσει τη δουλειά της, η 40χρονη δυσκολεύεται ολοένα και περισσότερο να πληρώσει το ενοίκιο της. Με το να είναι παντρεμένη με τη γάτα, είναι σίγουρη ότι θα μείνουν μαζί ό,τι κι αν γίνει, ειδικά αν πρέπει να βρουν νέο σπίτι.

« Με το να παντρευτώ την Ινδία, θέλω όλοι οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες να ξέρουν ότι ερχόμαστε μαζί και ότι δεν μπορούμε να χωριστούμε με κανέναν τρόπο », είπε. Γιατί είναι τόσο σημαντική για μένα όσο και τα παιδιά μου. »

« Δεν θέλω να χάσω άλλο ένα αγαπημένο κατοικίδιο », συνεχίζει η Deborah Hodge . Ορκίστηκα πίστη στην υγεία και στην αρρώστια, μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος, και το εννοούσα ».

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό