Κακοποιημένο Σκυλάκι Βρίσκει Ξανά Την Αγάπη Και Ανατριχιάζει Με Αγγίγματα Αγάπης

Κακοποιημένο Σκυλάκι Βρίσκει Ξανά Την Αγάπη Και Ανατριχιάζει Με Αγγίγματα Αγάπης

Αχ ρε άνθρωπε πως γίνεται να κακοποιείς αθώες ψυχές, σκυλάκια, κουταβάκια. Τι σε πείραξαν, τι σου έκαναν και τα έφτασες σε σημείο να φοβούνται ακόμη και το ανθρώπινο χάδι;

Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που βλέπουν τα ζώα ως κατώτερα, ως όντα που πρέπει να υπακούουν και με τα οποία δεν υπάρχει η παραμικρή εκτίμηση. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι έτσι, είναι σκεπτόμενα όντα και με συναισθήματα που ανάλογα με το πώς τους φέρονται θα συμπεριφέρονται.

Ένα από τα μικρά ζώα που είχε κακή τύχη ήταν ένα Τσιουάουα με το όνομα Izzy, το οποίο παρέλαβε η ομάδα διάσωσης Ranch .

Βρέθηκε να περιπλανιέται στους δρόμους της Νότιας Καλιφόρνια, με μια χωλότητα και έναν τεράστιο φόβο για τους ανθρώπους. Αν και δεν είναι γνωστό τι συνέβη πριν βρεθεί, είναι ξεκάθαρο ότι η ζωή της δεν ήταν εύκολη και κάποιος την έκανε τόσο μεγάλη ζημιά που δεν ήθελε να την αγγίξουν.

Την ώρα που διασώθηκε, οι διασώστες της σχολιάζουν ότι άρχισε να τρέμει και δεν είχε καν την ικανότητα να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Ευτυχώς πήγε σε ένα σπίτι όπου βρισκόταν μια έμπειρη θετή μητέρα, τις πρώτες μέρες μετά βίας περπάτησε μόνη της και έπρεπε να τη μεταφέρουν σε άλλα μέρη. Παραδόξως της άρεσε να βρίσκεται σε ένα κλουβί, όπου ένιωθε ασφάλεια και σιγουριά.

Αλλά καθώς περνούσαν οι μέρες, αυτή η ανασφαλής στάση άρχισε να ξεθωριάζει, άρχισε να απολαμβάνει τη θετή μητέρα του. Σημείωσε ότι την αγαπούσαν σε αυτό το σπίτι, λαμβάνοντας ζεστά αφρόλουτρα και νόστιμο φαγητό πολλές φορές την εβδομάδα.

Ήταν υπέροχο για τον φροντιστή του να βλέπει τον τρόπο που η Izzi ήταν ελεύθερη, ήταν χαρούμενη και είναι αρκετά περιποιημένος.

Τώρα είναι μια επιζών που προσπαθεί να έχει μια καλή ζωή και ψάχνει για ένα νέο σπίτι. Με όλα όσα θα έχουν συμβεί πριν διασωθεί, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι της αξίζει όλη η ευτυχία στον κόσμο από τον οποίο της είχαν στερηθεί στο παρελθόν.

Είναι πραγματικά ατυχές που ένα φτωχό σκυλάκι χρειάστηκε να περάσει τόσα πολλά πριν βρει την ευτυχία.

Ότι εξαιτίας ενός ή λίγων ανθρώπων έχει φοβηθεί τόσο πολύ τους ανθρώπους, ενώ εμείς θα έπρεπε να είμαστε οι εγγυητές ότι έχουν σπίτι και αγάπη. Αλλά τώρα μπορεί να ξεχάσει αυτό το παρελθόν και να περάσει καλά εκεί που μένει, να τον αγαπούν και να του φέρονται καλά είναι αυτό που μένει.

Ας ελπίσουμε ότι κανένα ζώο δεν πρέπει να το περάσει αυτό, είναι απαράδεκτο και όποιος το κάνει αξίζει να τιμωρηθεί.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό