Αδέσποτο Κουτάβι Ακολουθούσε Περαστικούς Με Την Ελπίδα Να Υιοθετηθεί Και Ζωή Του Άλλαξε Ολοκληρωτικά

Αδέσποτο Κουτάβι Ακολουθούσε Περαστικούς Με Την Ελπίδα Να Υιοθετηθεί Και Ζωή Του Άλλαξε Ολοκληρωτικά

Ο γλυκύτατος Σκριμπλ αναζητούσε την αγάπη, ακολουθούσε περαστικούς με την ελπίδα να τους συγκινήσει και να κερδίζει μια καλύτερη ζωή. Και το όνειρο του έγινε πραγματικότητα.

Όπως πολύ εύστοχα τόνισε η βρετανική καθημερινή εφημερίδα Mirror , « δεν είναι όλα τα σκυλιά αρκετά τυχερά να έχουν ένα αγαπημένο σπίτι από τη γέννησή τους ».

Ένα κουτάβι 3 μηνών, ονόματι Σκριμπλ , ήταν μια από αυτές τις ψυχές που πονούσαν σε αναζήτηση αγάπης με κεφαλαίο «Α». Το φτωχό σκυλάκι περιπλανήθηκε στους δρόμους του Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής, σέρνοντας άθλια ένα τραυματισμένο πόδι.

Μια μέρα, το σκυλάκι αποφάσισε και άρχισε να ακολουθεί τους περαστικούς, ελπίζοντας να σωθεί. Ο Σκριμπλ συνελήφθη από εθελοντές από το Sidewalk Specials αφού τον εντόπισαν να προσπαθεί να μετακινηθεί. Η συνεννόηση με τον κτηνίατρο ήταν απαραίτητη, λόγω της ανησυχητικής του κατάστασης.

Το κουτάβι είναι στην τηλεόραση

« Ο Σκριμπλ χτυπήθηκε τόσο σκληρά που τώρα κουτσαίνει μόνιμα», είπε ένας εκπρόσωπος της οργάνωσης, « τις ώρες που ακολούθησαν τη διάσωση, προσκλήθηκε να συμμετάσχει στην προσπάθεια υιοθεσίας του Expresso Morning που προβάλλετε σε τηλεοπτική εκπομπή . »

Μέσα σε μία μόνο μέρα, η ζωή του κουταβιού κυριολεκτικά άλλαξε! Αν και ο Σκριμπλ δεν κατάφερε να βρει το σπίτι των ονείρων του ακολουθώντας αγνώστους στο δρόμο, τα 5 λεπτά της φήμης του πίσω από την οθόνη του έδωσαν μεγάλη ώθηση. Χάρη σε αυτή τη σύντομη τηλεοπτική εμφάνιση, υιοθετήθηκε το σκυλάκι .

Μετά από αυτά τα καλά νέα, πέταξε στο Γιοχάνεσμπουργκ για να γνωρίσει τη νέα του οικογένεια. Δεν άργησε να προσαρμοστεί στο νέο του σπίτι και να ταιριάξει τέλεια.

Παρά το δύσκολο ξεκίνημα της ζωής του, ο Σκριμπλ δεν εγκατέλειψε ποτέ την ελπίδα του και ευδοκιμεί σήμερα δίπλα στους αγαπημένους του ιδιοκτήτες. Τι όμορφο πεπρωμένο!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό