Γάτα Ξαπλώνει Κάτω Από Την Αφίσα Αναζήτησης Για Να Την Βρουν (pics)

Γάτα Ξαπλώνει Κάτω Από Την Αφίσα Αναζήτησης Για Να Την Βρουν

Γάτα: Ο γλυκύτατος γατούλης είχε εξαφανιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εμφανίστηκε…μόνος του κάτω από την αφίσα που είχαν κολλήσει οι κηδεμόνες του στον δρόμο. Η ιστορία μας έρχεται από την Αργεντινή, μια ιστορία που έγινε πολύ γρήγορα viral στο Twitter, όταν ένας χρήστης εντόπισε τον γατούλη κάτω από την αφίσα του.

Πώς βρέθηκε

Πιο συγκεκριμένα, η κατάσταση καταγράφηκε από έναν χρήστη του Twitter που έπεσε πάνω στον Λουίς ακριβώς κάτω από την αφίσα που βρισκόταν στον στύλο και ανέφερε ότι έλειπε. Τώρα οι ιδιοκτήτες του στέλνουν φωτογραφίες για να του δείξουν την καθημερινότητά τους.

Όταν ένα κατοικίδιο χάνεται , συνήθως χρειάζεται οι ιδιοκτήτες του, μέσα στην απόγνωση τους να το βρουν, πρέπει να διαδώσουν τις πληροφορίες για το ζώο μέσα από αφίσες και να βγουν να το αναζητήσουν στο δρόμο.

Πολλές φορές αυτές οι τεχνικές δεν αποδίδουν καρπούς και το ζώο δεν εμφανίζεται ποτέ ξανά , αν και υπάρχουν φορές που οι αφίσες κολλημένες στους τοίχους και ο φωτισμός του δρόμου μπορεί να είναι χρήσιμες και τα κατοικίδια καταλήγουν να εμφανίζονται.

Η ιστορία γίνεται viral στο Twitter

Αυτό συνέβη στην Αργεντινή, όπου ένα χαμένο γατάκι βρέθηκε ξαπλωμένο ακριβώς κάτω από μια από τις αφίσες του.

Παρά το γεγονός ότι είναι σχεδόν απίθανο, μια χρήστης του Twitter με το όνομα Camila Castoldi βρέθηκε στο δρόμο με μια αφίσα κολλημένη σε έναν από τους στύλους φωτισμού. Η αφίσα είχε αναρτηθεί από μια οικογένεια που αναζητούσε τον Λουίς, ένα πορτοκαλί και άσπρο γατάκι.

Το ζώο είχε εξαφανιστεί για αρκετό καιρό, οπότε η οικογένεια δεν είχε πλέον πολλές ελπίδες να το ξαναδούν και ήδη φοβόταν το χειρότερο.

Ωστόσο, δεν περίμεναν ότι θα έβρισκαν σε μια από τις αφίσες δίπλα τον ίδιο τον Λουίς , ο οποίος βρισκόταν ξαπλωμένος κάτω από τον δημόσιο φωτισμό. Η στιγμή ήταν τόσο εκπληκτική που η Καμίλα κατέγραψε όλη την κατάσταση.

«Ήθελε να βρεθεί»

«Ο Λουίς, μου φαίνεται, φίλε, ήθελες να σε βρουν. Ήθελε να βρεθεί!», λέει η Camila στο βίντεο της.

Ευτυχώς, η νεαρή κατάφερε να επικοινωνήσει με τους ιδιοκτήτες της, οι οποίοι χάρηκαν πολύ που τον βρήκαν. Τόσο πολύ, που σύμφωνα με αυτήν τώρα της στέλνουν φωτογραφίες του Luis για να μάθει για την καθημερινότητά του.

Το βίντεο έγινε viral στο Twitter όπου οι χρήστες συνεχάρησαν τη χειρονομία της νεαρής γυναίκας που δεν αδιαφόρησε για το χαμένο γατάκι και επικοινώνησε αμέσως με την οικογένειά του, που ήθελε τόσο πολύ να τον βρει.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό