Σκύλος Μοιράζεται Την Κουβέρτα Του Με Αδέσποτο Σκυλάκι Που Κρυώνει Στον Δρόμο (pics)

Σκύλος Μοιράζεται Την Κουβέρτα Του Με Αδέσποτο Σκυλάκι Που Κρυώνει Στον Δρόμο

Σκύλος: Γλυκύτατος σκυλάκος αποδεικνύει πως όταν ο ένας βοηθάει τον άλλον μόνο καλύτερος μπορεί να γίνει ο κόσμος. Πόση καρδιά, πόση καλοσύνη και αγάπη κρύβουν τα ζώα μέσα τους. Δεν πρέπει ποτέ να υποτιμούμε τη νοημοσύνη και τα συναισθήματα των κατοικιδίων μας.

Suelen είναι το όνομα της γυναίκας που δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Facebook που απεικονίζει το πνεύμα αυτοβοήθειας του σκύλου της – μια χειρονομία γεμάτη γενναιοδωρία που άγγιξε τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων.

Η Σουέλεν είχε αγοράσει στο κουτάβι της μια νέα κουβέρτα για να τη χρησιμοποιήσει στο σπίτι της για να το κάνει πιο άνετο.

Το επόμενο πρωί, ωστόσο, η γυναίκα ξύπνησε με μια σκηνή σπάνιας ομορφιάς: η Λάνα, το σκυλάκι της, είχε μοιραστεί τη μισή της κουβέρτα με ένα αδέσποτο σκυλί στην άλλη πλευρά του φράχτη.

Μια χειρονομία τόσο όμορφη όσο και συναισθηματική, που για άλλη μια φορά καταδεικνύει την ευγένεια και την αυθόρμητη γενναιοδωρία των κυνόφιλων φίλων μας!

Μάλιστα, η μικρή Λάνα είχε μοιραστεί τα λίγα που είχε για να επιτρέψει στον αδέσποτο σκύλο να περάσει τη νύχτα στη ζεστή κουβέρτα.

Μετά την ευτυχή ανακάλυψη της Σουέλεν, το αδέσποτο σκυλί δεν είναι πλέον άστεγο: «Ο φίλος της Λάνα δεν μένει πλέον στους δρόμους χωρίς προστασία», έγραψε η Σουέλεν στον λογαριασμό της στο Facebook, προτείνοντας ότι θα τον βοηθούσε να βρει οικογένεια.

Μια ιστορία που μας θυμίζει να μην γυρνάμε την πλάτη και να κλείνουμε τα μάτια σε αυτούς που μας χρειάζονται περισσότερο. Στην πραγματικότητα, το να βοηθάμε τους λιγότερο τυχερούς είναι κάτι που μπορούμε, όπως τα ζώα, να επιλέξουμε να κάνουμε αυθόρμητα.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό