Γάτα Με Ένα Μάτι Και Χωρίς Ρουθούνι Υιοθετείται Και Συγκινεί Με Την Ιστορία Της Το Διαδίκτυο

Γάτα Με Ένα Μάτι Και Χωρίς Ρουθούνι Υιοθετείται Και Συγκινεί Με Την Ιστορία Της Το Διαδίκτυο

Ο νέος σταρ των κοινωνικών δικτύων ακούει στο όνομα Έγκμπερτ. Ο γλυκύτατος γατούλης έχει συγκινήσει όλο το διαδίκτυο με την ιστορία του..

Όλα ξεκίνησαν όταν το καταφύγιο Fairfield Area Humane Society στο Λάνκαστερ του Οχάιο την περασμένη εβδομάδα έγραψε μια ανάρτηση στο Facebook για να πει την ιστορία αυτού του γατιού, ελπίζοντας να το βοηθήσει να βρει ένα σπίτι.

«Ο Έγκμπερτ είναι ένας γάτος δύο ετών και είναι ένας μικρός άγγελος. Γεννήθηκε χωρίς μάτι και χωρίς ρουθούνι, αλλά εκτός από το ροχαλητό δεν τον σταματά τίποτα!», έγραψαν από το καταφύγιο. Εκτός από την εντελώς ασυνήθιστη φυσική του εμφάνιση, το αιλουροειδές έχει μια όμορφη προσωπικότητα: «λατρεύει τις αγκαλιές και τα πάει καλά με άλλες γάτες, σκύλους και παιδιά. Του αρέσει να τον χαϊδεύουν στο κεφάλι και τεντώνει το λαιμό του για να χαϊδευτεί. Και τελικά τους ακολουθεί όλους σαν να είναι η σκιά τους».

Σύμφωνα με το καταφύγιο, ο Έγκμπερτ μπορεί να έχει μια σοβαρή ασθένεια που απαιτεί συνεχή ιατρική φροντίδα. «Η προηγούμενη οικογένειά της παρατήρησε ότι μερικές φορές είχε επιληπτικές κρίσεις, αλλά δεν τις έχουμε προσέξει αφού είναι ακόμα μαζί μας», λένε. Και πάλι: «Αν υιοθετηθεί θα διατηρήσουμε στενή επαφή με τη νέα οικογένεια για να συνεχίσουμε να τον παρακολουθούμε και ενδεχομένως να τον θεραπεύσουμε για επιληψία, εάν διαγνωστεί».

Ωστόσο, η ανάρτηση στο Facebook τράβηξε την προσοχή πολλών φιλόζωων και πολλοί από διάφορα μέρη του κόσμου έγραψαν θετικά σχόλια για αυτόν. Σε λιγότερο από μια μέρα, η ιστορία του Eggbert έκανε το γύρο του διαδικτύου και γράφτηκε ένα αίσιο τέλος: η γάτα βρήκε μια οικογένεια για να ζήσει και μπορεί να γίνει παράδειγμα για να προωθήσει τις υιοθεσίες της καρδιάς πάντα παρούσες σε όλα τα καταφύγια.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό