Νεαρό Κορίτσι Χρησιμοποιεί Όλες Τις Οικονομίες Της Και Σώζει Εγκαταλελειμμένο Και Άρρωστο Σκυλάκι

Νεαρό Κορίτσι Χρησιμοποιεί Όλες Τις Οικονομίες Της Και Σώζει Εγκαταλελειμμένο Και Άρρωστο Σκυλάκι

Νεαρό κορίτσι με μεγάλη αγάπη για τα ζώα έσωσε με τις οικονομίες τον Νάνι, ένα άρρωστο και εγκαταλελειμμένο αδέσποτο σκύλο. Η ιστορία της μικρής Βικτώριας προέρχεται από την πόλη Σιναλόα του Μεξικού,

Όλα ξεκίνησαν όταν η κοπέλα βρήκε τον σκύλο στο δρόμο με μεγάλη ανάγκη για βοήθεια και τον πήγε στο σπίτι. Σύντομα όμως συνειδητοποίησε ότι η αγάπη και το φαγητό δεν θα ήταν αρκετά: το ζώο φαινόταν πολύ άρρωστο και έπρεπε να πάει στον κτηνίατρο.

Έτσι, χωρίς να το σκεφτεί δύο φορές, η Βικτώρια συγκέντρωσε όλες τις οικονομίες της, ακόμα κι αν δεν ήταν πολύ μεγάλες, για να προσπαθήσει να σώσει τον σκύλο. Μια χειρονομία που συγκίνησε τους κτηνιάτρους που έκαναν τα πάντα για να βοηθήσουν την ίδια και το ζώο.

«Νέοι σαν εσάς, που ανησυχούν για τη διάσωση μη ανθρώπινων ζωών, είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούμε να αφήσουμε στις νέες γενιές, η αλλαγή που ήδη κάνουμε. Αυτό είναι πολύ πολύτιμο, σώζουμε ζωές από βάσανα, ζωές που οι ίδιοι οι μεγάλοι έχουν πετάξει σαν σκουπίδια. Τα παιδιά τα σώζουν, τα παιδιά βλέπουν αυτό που οι ενήλικες δεν έχουν δει σε αυτό το μικρό σκυλάκι», ανάρτησε στο Facebook η ΜΚΟ Rescates Con Amor Culiacán.

Και χάρη στη χειρονομία της Βικτώριας, το μικρό σκυλάκι θεραπεύτηκε για να μπορέσει να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή δίπλα στη μικρή του μεγάλη ηρωίδα.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό