7 Χρόνια Μετά Την Εξαφάνιση: Η Στιγμή Που Η Οικογένεια Επανενώνεται Με Την Γάτα Της

7 Χρόνια Μετά Την Εξαφάνιση: Η Στιγμή Που Η Οικογένεια Επανενώνεται Με Την Γάτα Της

Η οικογένεια είχε χάσει κάθε ελπίδα ώστε να βρεί ξανά την αγαπημένη της γάτα με το όνομα Έμπι. Ο Τζο και η Λιάνα Ντρνεκ δεν πίστευαν πως θα έβρισκαν ξανά την γάτα τους, η επανένωση έγινε τον περασμένο μήνα..

Το γατάκι βρέθηκε να περιφέρεται άσκοπα στους δρόμους του Ρίβερσαϊντ της Καλιφόρνια και χάρη στο μικροτσίπ μπόρεσαν να εντοπίσουν τους ιδιοκτήτες που στο μεταξύ είχαν μετακομίσει στο Νόξβιλ, μια πόλη στην πολιτεία του Τενεσί, περίπου τρεις χιλιάδες χιλιόμετρα από το Ρίβερσαϊντ.

Το γατάκι χάθηκε το 2015: «Ήταν έκπληξη που έλαβα το τηλεφώνημα στο οποίο μου είπαν ότι βρήκαν τον Έμπι. Όλη μου η οικογένειά μου άρχισε να κλαίει», είπε ο Τζο. Η Έμπι ταξίδεψε περίπου 3.000 χιλιόμετρα για να βρει τους ιδιοκτήτες της, συνοδευόμενη από τον John Welsh, εκπρόσωπο του Τμήματος Υπηρεσιών Ζώων της Κομητείας Ρίβερσαϊντ στην Καλιφόρνια.

Ο John λέει ότι υπάρχει συνήθως μικρότερη από 2% πιθανότητα οι γάτες να επανενωθούν με τους ιδιοκτήτες, αλλά αυτή τη φορά συνέβη: “Αυτή είναι μια καταπληκτική ιστορία, αλλά είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να προωθήσετε το μικροτσίπ για γάτες” . Κατά τη διάρκεια του μεγάλου ταξιδιού, το γατάκι ήταν πάντα ήσυχο και όταν έφτασαν στον προορισμό τους πήγαν στο Bearden Bike & Trail, ένα εργαστήριο όπου επισκευάζουν και πουλάνε ποδήλατα, όπου εργάζεται ο Joe, ο ιδιοκτήτης του.

Η Έμπι είχε υιοθετηθεί από τον Τζο και την οικογένειά του από ένα καταφύγιο στο Ρίβερσαϊντ όταν ήταν μόλις τριών μηνών. Στην αρχή η Έμπι ήθελε να ζήσει μια αδέσποτη ζωή και είχε τόση ενέργεια που δεν ήθελε να μείνει στο σπίτι της. Έτσι η οικογένεια άρχισε να την αφήνει να βγει υπό την επίβλεψή της, μέχρι που έμεινε έξω από το σπίτι όλη μέρα. Ένα χρόνο μετά την υιοθεσία της, η Έμπι έφυγε από το σπίτι όπως έκανε πάντα, αλλά εκείνη την ημέρα δεν επέστρεψε ποτέ. «Προσπαθήσαμε να την αναζητήσουμε παντού, αλλά φαινόταν ότι είχε χαθεί».

Επτά χρόνια μετά μπόρεσαν να την αγκαλιάσουν ξανά και αφού είναι υγιής σήμερα είναι πιθανό κάποιος σε αυτή την περίοδο να την έχει φροντίσει. Τώρα η οικογένεια έχει επιτέλους επανενταχθεί και η Έμπι μοιράζεται το σπίτι με μια άλλη γάτα που ονομάζεται Eunice. «Όντας λίγο πιο ώριμη, ίσως τώρα θα είναι πιο διατεθειμένη να μείνει στο σπίτι – είπε ο Τζο – αλλά σίγουρα από εδώ και πέρα ​​δεν θα την αφήνουμε πλέον να βγαίνει μόνη της για να μην επαναληφθεί η ιστορία».

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό