Γιάννης Σοφιανίδης κατηγορούμενος για βιασμό: “Δεν κατάλαβα ότι είναι 12 ετών αλλά 17″αν και έχει κόρες 12 και 17 ετών

Γιάννης Σοφιανίδης: Ο δεύτερος κατηγορούμενος για βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια μετά τον Ηλία Μίχο, του οποίου το όνομα και τα στοιχεία έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, προχώρησε σε προκλητικές και ξεδιάντροπες δηλώσεις για την ηλικία της ανήλικης. Ισχυρίζεται ότι δεν κατάλαβε ότι ήταν μόνο 12 ετών , αλλά νόμιζε πως είναι 17.

Γιάννης Σοφιανίδης: Το ψέμα του για την ανήλικη

Το ψέμα του Γιάννη Σοφιαννίδη γίνεται τρανταχτό αν αναλογιστεί κανείς πως ο ίδιος είναι πατέρας τριών κοριτσιών.  Ο κατηγορούμενος για βιασμό Γιάννης Σοφιανίδης, ο 42χρονος από τον Ασπρόπυργο που γεννήθηκε στη Νίκαια, όπως και ο κατηγορούμενος βιαστής-μαστροπός Ηλίας Μίχος, ομολόγησε ότι είχε σεξουαλική επαφή με την 12χρονη και μάλιστα πολλές φορές έναντι αμοιβής. Δεν παραδέχεται βιασμό – μιλάμε όμως για ένα παιδί 12 ετών- ενώ είπε πως δεν κατάλαβε ότι η μικρή ήταν 12 ετών, αλλά την πέρασε για 17.

Πως μπορείς όμως αλήθεια να μην ξεχωρίσεις ένα παιδί 12 ετών από ένα 17 ετών το οποίο και αυτό βέβαια είναι ανήλικο; Το ψέμα του Γιάννη Σοφιαννίδη γίνεται τρανταχτό αν αναλογιστεί κανείς πως ο ίδιος είναι πατέρας τριών κοριτσιών. Έχει κορίτσι και 12 ετών και 17 ετών. Πως δεν κατάλαβε λοιπόν τη διαφορά;

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα