Αστυνομικός Υιοθετεί Και Φροντίζει Κακοποιημένο Πίτμπουλ Που Ξυλοκοπήθηκε Άγρια Από Τον Κηδεμόνα Του

Αστυνομικός Υιοθετεί Και Φροντίζει Κακοποιημένο Πίτμπουλ Που Ξυλοκοπήθηκε Άγρια Από Τον Κηδεμόνα Του

Πιτμπουλ: Πως γίνεται ένας άνθρωπος να φερθεί με τόσο σκληρό τρόπο σε μια αθώα ψυχή; Πώς γίνεται να λέγεσαι άνθρωπος εσύ που κακοποιείς ζώα, ανυπεράσπιστα πλάσματα;

Για να είμαστε ειλικρινείς, πιστεύουμε ότι τα ζώα έχουν πολύ καθαρότερες καρδιές από ό, τι οι άνθρωποι, και μπορείτε να το επαληθεύσετε με τις ενέργειές τους. Ένα σκυλί που δεν μεγάλωσε για να επιτεθεί, δεν θα επιτεθεί ποτέ σε άλλο άτομο χωρίς να τον προκαλέσουν. Ωστόσο, η ανθρωπότητα είναι διαφορετική και μπορεί εύκολα να βλάψει και να κακομεταχειριστεί τα ζώα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Οι περιπτώσεις βίας εναντίον αβοήθητων ζώων δεν φαίνεται να τελειώνουν ποτέ. Κάθε μέρα, ακούμε ιστορίες για τετράποδα που έχουν υποστεί σοβαρή κακοποίηση, εγκατάλειψη, αλυσόδεση ή έχουν υποστεί άλλα τρομερά πράγματα. Αλλά ευτυχώς, υπάρχουν πάντα άνθρωποι με καλές καρδιές που προσπαθούν να διορθώσουν αυτές τις σκληρές χειρονομίες. Η υπόθεση που πρόκειται να σας πούμε σήμερα είναι ένα παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι!

Μια μέρα, το αστυνομικό τμήμα του Κλίβελαντ έλαβε μια κλήση για έναν σκύλο που κακοποιήθηκε σοβαρά από τον κηδεμόνα του. Το φτωχό ζώο δέχθηκε επίθεση με τούβλο και στη συνέχεια προσπάθησε να το πνίξει.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, ο Χάρβαρντ, ένας σκύλος PitBull, ήταν πολύ ταραγμένος και καταθλιπτικός. Σαν να ήταν ευγνώμων στην επιβολή του νόμου για τη διάσωση που έλαβε, ο Χάρβαρντ πήδηξε αμέσως στο αυτοκίνητο της αστυνομίας και αποκάλυψε τη γλυκιά και στοργική του προσωπικότητα!

Βλέποντας αυτό, ο αστυνομικός Brandon Melbar ξεπέρασε τα καθήκοντά του και είχε μια στάση που θα άλλαζε τη ζωή αυτού του σκύλου… ο αξιωματικός προσφέρθηκε να μεταφέρει το ζώο προσωρινά στο σπίτι του επειδή ήξερε ότι εάν το PitBull θα καταλήξει σε καταφύγιο, θα μπορούσε να του πάρει πολύ καιρό για να βρει ένα μόνιμο σπίτι.

Αλλά τα πράγματα πήγαν καλύτερα από ό, τι θα περίμενε κανείς: αφού πέρασε την πρώτη του νύχτα με τον Χάρβαρντ, ο Melbar ερωτεύτηκε τον τετράποδο φίλο και αποφάσισε να τον υιοθετήσει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας αστυνομικός του Κλίβελαντ υπερέβη το καθήκον του να σώσει ένα σκυλί. Στο παρελθόν, ένας άλλος αστυνομικός με την ονομασία John Lyons βρήκε ένα έγκυο και πολύ άρρωστο σκυλάκι… Αφού το ζώο ανέκτησε τη δύναμή του, ο Τζον πήρε το σκυλάκι σπίτι του και κατέληξε να υιοθετεί τόσο την ίδια όσο και όλα τα μικρά της.

Ο Χάρβαρντ έλαβε όλη την ιατρική περίθαλψη που χρειαζόταν και ξεκίνησε το ταξίδι του στη ζωή που του άξιζε πάντα.

Είναι καθαρή τύχη που συναντήθηκαν ο Χάρβαρντ και ο Μπράντον. Χάρη στον Μπράντον, ο Χάρβαρντ θα έχει μια εκπληκτική ζωή από εδώ και στο εξής, και κανείς δεν είναι πιο ενθουσιασμένος για αυτόν από εμάς.

Ας συγχαρούμε τον Brandon Melbar και ολόκληρο το αστυνομικό τμήμα του Κλίβελαντ, για την προστασία των ζώων που έχουν ανάγκη. Χρειαζόμαστε σίγουρα περισσότερα από αυτά τα είδη ανθρώπων στον κόσμο.

Όλοι ευχαρίστησαν τον Melbar, τον αστυνομικό που έδωσε σε αυτό το PitBull μια δεύτερη ευκαιρία!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό