Γυναίκες Δημόσιοι Υπάλληλοι Υιοθετούν Εγκαταλειμμένο Και Τυφλό Από Ένα Μάτι Σκυλάκι

Γυναίκες Δημόσιοι Υπάλληλοι Υιοθετούν Εγκαταλειμμένο Και Τυφλό Από Ένα Μάτι Σκυλάκι

Σκύλοι: Μια είδηση που μας συγκίνησε ιδιαίτερα και δεν γίνοταν να μην γνωρίσει την προβολή που της αξίζει. Οι συγκεκριμένες γυναίκες έδωσαν το παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι στη ζωή μας. Υπάρχουν πολλές αθώες ψυχές που περιμένουν μια ελπίδα για καλύτερη ζωή.

Αισθανόμαστε καλοσύνη κατά καιρούς και από ανθρώπους που δεν το περιμέναμε. Αυτό το είδος έκπληξης καταφέρνει να μας συγκινήσει, με την αίσθηση ότι δεν πρέπει να σταματήσουμε να έχουμε ελπίδα στην ανθρωπότητα.

Ακόμα κι αν αυτή δεν είναι μια από τις καλύτερες στιγμές, ίσως είναι η τέλεια στιγμή να προσκολληθούμε ακόμη περισσότερο στα μικρά πράγματα που μπορούν ριζικά να αλλάξουν τη ζωή των πιο ευάλωτων.

Στο Alto Santo, στο εσωτερικό του Ceará, μερικοί δημόσιοι υπάλληλοι συγκεντρώθηκαν για να υιοθετήσουν ένα εγκαταλελειμμένο σκυλάκι τυφλό από το ένα μάτι. Το μικρό σκυλί ζει τώρα στο κτίριο του δημαρχείου και έχει ελεύθερη είσοδο για να εισέλθει σε όλα τα γραφεία της υπηρεσίας και είναι σε θέση να είναι πολύ ευγενικό όταν αισθάνεται ότι πρέπει να φύγει, ξύνοντας τις πόρτες για τους υπαλλήλους να του ανοίξουν.

Ο σκύλος ονομάστηκε 55 και απέκτησε ένα προφίλ στο Instagram , όπου δημοσιεύουν φωτογραφίες της νεότερης αγάπης της πόλης. Τώρα παρακολουθείται από έναν κτηνίατρο, του έχει δοθεί ένα μέρος για να ζήσει, έχει τελικά εμβολιαστεί σωστά και λαμβάνει τροφή με τον τρόπο που θα έπρεπε.

Οι εργαζόμενοι μοιράζονται τα έξοδα του σκύλου και διασφαλίζουν ότι έχει φέρει περισσότερη χαρά και ζωή στο κυβερνητικό τμήμα. Ο ελεγκτής και ο διαμεσολαβητής Luana Diógenes εξηγεί ότι ο 55 λαμβάνει αξιοπρεπή θεραπεία, νερό, τροφή, μπάνιο μία φορά κάθε επτά ημέρες, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να κινείται ελεύθερα γύρω από το κτίριο.

Η Λουάνα λέει ότι έχει καλή σχέση με όλους, αλλά είναι πιο προσκολλημένος σε αυτήν. Ωστόσο, οι δημόσιοι υπάλληλοι κάνουν ένα διάλλειμα για λίγα λεπτά για να δώσουν προσοχή στον 55.

Παρόλο που έχει απεριόριστη πρόσβαση στο δημαρχείο, το ζώο εξακολουθεί να προτιμά να κοιμάται στον κλιματιζόμενο χώρο και έχει ήδη δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με τον διαμεσολαβητή, ακόμη τη συνοδεύει στο σπίτι της.

Η υπάλληλος λέει ότι μπήκε μαζί της στο κτήριο, ανεβαίνοντας ακόμη και τις σκάλες στον τρίτο όροφο μαζί της.

Όλοι είναι εμφατικοί ότι ο 55 είναι εξαιρετικά υπάκουος, αγαπά την παρέα και δείχνει πίστη στους νέους του φίλους. Δεν ενοχλεί το μέγεθος, καθώς η προσωπικότητα του σκύλου αντισταθμίζει τυχόν επιπλοκές.

Η ιστορία του 55 ενθουσιάζει όλους, γιατί ξέρουμε ότι πιθανότατα δεν θα υιοθετηθεί σύντομα. Η τύφλωση και το μέγεθος είναι ισχυροί λόγοι για τους ανθρώπους να μην ενδιαφέρονται για αυτόν, κάτι που συμβαίνει καθημερινά σε παρόμοια ζώα σε όλο τον κόσμο. Ευτυχώς, το σκυλάκι έλαβε ό, τι του αξίζει!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό