Αστυνομικοί Έδωσαν Τους Μισθούς Τους Για Να Σώσουν Έναν Αδέσποτο Σκύλο

Αστυνομικοί Έδωσαν Τους Μισθούς Τους Για Να Σώσουν Έναν Αδέσποτο Σκύλο

Σκύλος: Όπως έχουμε ξαναπεί υπάρχουν Άνθρωποι με το Άλφα Κεφαλαίο. Η είδηση για την ενέργεια των 3 αστυνομικών δημοσιεύθηκε από έναν ακτιβιστή και αμέσως διαδόθηκε σε όλο τον πλανήτη.

Αμέσως δεκάδες άνθρωποι θέλησαν να βοηθήσουν και έτσι στο τέλος τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν κατάφεραν να θεραπεύσουν τον σκύλο.

Το να είσαι αστυνομικός σε ένα σημείο ελέγχου είναι μία υπηρεσία που συνήθως είναι βαρετή , καθώς πρέπει να αντιμετωπίζεις τη ζέστη, το κρύο και την κόπωση του να πρέπει πάντα να στέκεσαι. Γι ‘αυτό η συντροφιά ενός τετράποδου φίλου, όπως ενός σκύλου , μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε αυτήν τη δουλειά.

Τα αδέσποτα σκυλιά συχνά αποφεύγονται από τους Μαλαισιανούς που τους θεωρούν ενοχλητικά για την κοινωνία, γι ‘αυτό είναι πραγματικά εκπληκτικό να βλέπουμε τη συντροφικότητα τριών αστυνομικών που έκαναν ό, τι μπορούσαν για να σώσουν τον καλύτερο φίλο τους, έναν αδέσποτο σκύλο που τους κρατούσε συντροφιά στις βραδινές περιπολίες τους, για περίπου ένα χρόνο τώρα.

Οι δρόμοι είναι συχνά ένα πολύ δύσκολο μέρος για οποιονδήποτε. Όχι μόνο για τους ανθρώπους αλλά και για τα άστεγα ζώα που υποφέρουν από τα προβλήματα που προκύπτουν, αλλά και εκείνους που κάνουν τον δρόμο το χώρο εργασίας τους.

Για αυτόν τον λόγο, μια ομάδα αστυνομικών αισθάνεται πραγματικά ευγνώμων σε έναν σκύλο φύλακα που τους συνόδευε για περισσότερο από ένα χρόνο κατά τη διάρκεια των νυχτερινών τους περιπολιών αλλά τώρα ικετεύουν για τη ζωή του.

Το σκυλάκι από τους φίλους του ονομάστηκε Johnny.

Αυτή η ιστορία της φιλίας μας έρχεται από τη Μαλαισία, όπου μια ομάδα αξιωματικών από το Kota Tinggi στο Johor αποφάσισε να καταφύγει στον άστεγο άγγελο.

Για περισσότερο από ένα χρόνο, ο φιλικός Τζόνι συνόδευε τον ένστολο αστυνομικό που έπρεπε να είναι φρουρός το βράδυ, γνωρίζοντας έτσι πώς να κερδίσει την αγάπη όλων των ανθρώπων με το μέρος του.

Αλλά ένα βράδυ εμφανίστηκε αυτό το χαριτωμένο γούνινο με τραυματισμένο το σώμα του.
Οι αξιωματικοί υποθέτουν ότι ο φτωχός Τζόνι είχε κτυπηθεί από κάποιον χωρίς καρδιά που δεν σταμάτησε να τον βοηθήσει, και το απελπισμένο πλάσμα έτρεξε στον αστυνομικό για βοήθεια.

Όλοι σοκαρίστηκαν όταν είδαν την κατάστασή του: ένα από τα πόδια του ήταν σπασμένο και υπέστη επίσης τραυματισμούς στο στομάχι του.

Ο φτωχός Τζόνι έκλαιγε και πονούσε, οπότε οι αξιωματικοί αποφάσισαν να ενεργήσουν άμεσα.
Τρεις αστυνομικοί πολύ κοντά στο σκυλί συγκέντρωσαν τα λίγα χρήματα που έπρεπε να πάρουν για να βοηθήσουν τον γούνινο φίλο τους στην κτηνιατρική κλινική.

«Αν και δεν είχαν πολλά χρήματα, ήταν αποφασισμένοι να στείλουν τον Johnny σε μια κλινική για να σώσουν τη ζωή του. Συγχαρητήρια στην Αστυνομία Johor για την παραγωγή αστυνομικών με ευγενή καρδιά », έγραψε ο Kuan Chee Heng, ένας τοπικός ακτιβιστής γνωστός ως θείος Kentang.

Στην κλινική, η αστυνομία ανακάλυψε τη σοβαρή κατάσταση του σκύλου . Ο Τζόνι χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση εκτός από την ορθοπεδική θεραπεία που θα χρειαζόταν μετά την επέμβαση.

Αυτοί οι άντρες θα έκαναν τα πάντα για να βοηθήσουν το σκυλί.

Τα ιατρικά έξοδα που προέκυψαν από τον έλεγχο και τη θεραπεία που χρειάστηκε ο σκύλος έφτασαν τα 6.000 RM (σχεδόν 1.500 $), ένα αρκετά υψηλό ποσό για τους δημόσιους εργαζόμενους.

Για αυτόν τον λόγο, ο Kuan αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία και να ενθαρρύνει τους οπαδούς του να συνεργαστούν με τους αξιωματικούς για να σώσουν το σκυλάκι.

Αυτό το μικρό ζώο συνήθως συνόδευε τους ένστολους ακόμη και κατά τη διάρκεια βροχερών βραδιών και ήθελαν να ανταποδώσουν αυτή την πίστη του.

Ευτυχώς, η προσπάθεια του ακτιβιστή απέδωσε και τα χρήματα συγκεντρώθηκαν για την επέμβαση του μικρού σκύλου.

Πολλοί είναι οι άγγελοι που θέλησαν να βοηθήσουν τον Τζόνι. Ανεξάρτητα από τη φυλή, Μαλαισιανή, Ινδική και Κινέζικη, όλοι μου ζήτησαν να ανοίξω ένα λογαριασμό. Σας αγαπώ όλους. Ο Τζόνι σίγουρα θα χαμογελάσει ήρεμα », είπε ο ακτιβιστής.

Η γενναιοδωρία των ανθρώπων έγινε αισθητή και χάρη σε αυτούς το σκυλάκι λαμβάνει ιατρική βοήθεια. Ωστόσο, κανένα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τη φιλία που έδωσαν οι αξιωματικοί στον σκύλο.

Γι ‘αυτούς ο Τζόνι είναι μια από τις αστυνομικές οικογένειες και θα είναι δίπλα του μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ελπίζουμε ότι ο Τζόνι θα έχει ταχεία ανάρρωση, ώστε να μπορεί να επιστρέψει στη δουλειά του, συνοδεύοντας τους αξιωματικούς με τα καθήκοντά τους και κρατώντας τους χαμογελαστούς στις δύσκολες μέρες της πανδημίας.

Αγαπάμε αυτές τις επιδείξεις αλληλεγγύης, Μοιραζόμαστε την ιστορία και αφήστε τον κόσμο να δει πώς πρέπει να αντιμετωπίζονται οι μικροί στο δρόμο, αξίζουν επίσης σεβασμό.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό