Άνδρας Βρίσκει Τον Απαχθέντα Σκύλο Του Λίγο Πριν Υποβληθεί Σε Ευθανασία

Άνδρας Βρίσκει Τον Απαχθέντα Σκύλο Του Λίγο Πριν Υποβληθεί Σε Ευθανασία

Μια συγκλονιστική ιστορία… Το αγαπημένο pit bull του Barry Gearhart κλάπηκε από το πίσω κάθισμα του φορτηγού του πριν από ένα χρόνο.

Αν και ο Gearhart δεν μπορούσε να βρει τον Τιτάνα, δεν έχασε ποτέ την ελπίδα ότι θα έβλεπε ξανά μια μέρα τον γούνινο καλύτερο φίλο του. Είχε περάσει ένας χρόνος, αλλά ο Gearhart δεν σταμάτησε ποτέ να ψάχνει για τον Τιτάνα. Δημοσίευσε μια φωτογραφία του στο Facebook του, ελπίζοντας ότι κάποιος θα μπορούσε να βοηθήσει να τον βρει.

Τότε ήταν που ένας εθελοντής σε ένα καταφύγιο είδε τη φωτογραφία και σκέφτηκε ένα πίτμπουλ στο καταφύγιό της έμοιαζε ακριβώς με τον Τιτάνα. Ο σκύλος στο καταφύγιο, που ονόμασαν Χανκ, ήταν ηλικιωμένος και παρακολουθούσε μαθήματα κοινωνικοποίησης, αλλά δεν κατάφεραν να τον κάνουν να συμπεριφέρεται όπως ήθελαν. Ήταν προγραμματισμένο να υποβληθεί σε ευθανασία σε δύο ημέρες.

Ο Gearhart πήγε αμέσως στο καταφύγιο και γρήγορα ανακάλυψε ότι ο “Hank” ήταν στην πραγματικότητα ο Τιτάνας! Η συγκινητική επανένωση τους καταγράφηκε στην κάμερα και ο Τιτάνας αναγνώρισε αμέσως τον άνθρωπο του. Ευτυχώς ο Gearhart αποφάσισε να δημοσιεύσει αυτή τη φωτογραφία του Τιτάνα ως μια τελευταία προσπάθεια να τον βρει, διαφορετικά δεν θα ήταν εδώ σήμερα.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό