Οικογένεια Υιοθετεί Γάτα Και Στον Ίδιο Χώρο Βρίσκει Τον Εξαφανισμένο Σκύλο της

Οικογένεια Υιοθετεί Γάτα Και Στον Ίδιο Χώρο Βρίσκει Τον Εξαφανισμένο Σκύλο της

Τι παιχνίδια παίζει η ζωή.. Ποτέ δεν πρέπει να εγκαταλείπεις και να χάνεις την ελπίδα σου. Μια οικογένεια βρίσκει μετά από τρεις μήνες τον χαμένο της σκύλο ενώ είχε πάει σε εκδήλωση για να υιοθετήσει μια γάτα.

Η απίστευτη ιστορία με αίσιο τέλος προέρχεται από το Τζάκσονβιλ της Φλόριντα. Και η αγκαλιά και τα χαμόγελα που περιέχονται σε αυτή τη φωτογραφία τα λένε όλα.

Η οικογένεια ήταν σε μια εκδήλωση υιοθεσίας που διοργάνωσε η Jacksonville Humane Society. Και παρόλο που βρέθηκαν εκεί για να υιοθετήσουν ένα γατάκι, ενώ στη σειρά την προσοχή του πατέρα τους τράβηξε ένα λευκό και καφέ σκυλί με λουρί. Μόλις τον είδε, ήταν φυσικό να τον φωνάξει. “Ντροπαλέ! Νόστιμε!». Και ήταν αυτός.

Μόλις άκουσε τη φωνή του άντρα, ο σκύλος έτρεξε προς το μέρος του για να γεμίσει τον ίδιο και όλη την οικογένεια με φιλιά. Δεν ήταν οποιοσδήποτε σκύλος, αλλά ο σκύλος τους. Ο Dopey είχε εξαφανιστεί από το σπίτι τον Αύγουστο. Και παρόλο που η οικογένεια τον αναζητούσε παντού, μπήκε στο κυνοκομείο τον περασμένο Οκτώβριο ως αδέσποτος. Και όλη η οικογένεια δεν περίμενε ποτέ να τον βρει εκεί, έτοιμο για νέα υιοθεσία.

Η επανένωση ήταν πραγματικά συγκινητική. Ο άντρας δεν μπορούσε να πει τίποτα άλλο εκτός από «Αυτός είναι ο ντροπαλός μου! He’s my Dopey», απολύτως δύσπιστος με αυτό που συνέβαινε. «Η οικογένειά του δεν είχε χάσει ποτέ την ελπίδα και είναι ενθουσιασμένοι που το γλυκό τους σκυλάκι επέστρεψε στο σπίτι!» έγραψαν από την Jacksonville Humane Society, εξιστορώντας τι συνέβη.

«Ιστορίες όπως αυτή του Dopey είναι απόδειξη ότι η γενναιοδωρία γεννά χαρά. Οι ξένοι βοήθησαν τον Dopey, ο οποίος με τη σειρά του έγινε δεκτός από το προσωπικό του καταφυγίου και βοηθήθηκε χάρη στα κεφάλαια των δωρητών μας». Μια αλυσίδα χάρη στην οποία ο Dopey επέστρεψε σπίτι στην αγαπημένη του οικογένεια.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό