Το 2χρονο Κορίτσι Και Ο Σκύλος Έμειναν Κλεισμένοι Στο Αυτοκίνητο Στη Ζέστη Στη Λίμνη Garda, Σώθηκαν Από Τους Αστυνομικούς

Οι γονείς είχαν φύγει και άφησαν σκύλο και παιδί στο κλειστό αυτοκίνητο

Ένα δίχρονο κορίτσι και ο σκύλος της διασώθηκαν από τους αστυνομικούς του Desenzano del Garda (Μπρέσια) αφού κλείστηκαν σε ένα SUV. Το επεισόδιο συνέβη την περασμένη Κυριακή: γύρω στις 12.30 ένας περαστικός παρατήρησε το μωρό και το ζώο με δυσκολία και κάλεσε την αστυνομία.

Αφού μάταια προσπάθησαν να εντοπίσουν τους γονείς του παιδιού, οι αστυνομικοί έσπασαν το μπροστινό τζάμι του αυτοκινήτου και άφησαν το παιδί και τον σκύλο να βγουν. Το κοριτσάκι ήταν ζεστό και λογικά τρομοκρατημένο, αλλά η κατάστασή του δεν ήταν ανησυχητική, ευτυχώς: ανανεωμένη και ενθουσιασμένη, δεν χρειάστηκε να ζητήσει ιατρική βοήθεια. Ακόμα και το σκυλάκι ξέφυγε με λίγο νερό.

Μετά από λίγα λεπτά επέστρεψαν γονείς που είχαν απομακρυνθεί από τους δρόμους του ιστορικού κέντρου. Οι δυο τους υποστήριξαν ότι είχαν φύγει μόνο για λίγα λεπτά, αλλά η εκδοχή τους δεν είναι πειστική: καταγγέλθηκαν στις δικαστικές αρχές για παραμέληση ανηλίκου.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό