Η συγκινητική Προσπάθεια αυτού του Σκύλου να επαναφέρει το νεκρό Φίλο του, έχει συγκλονίσει το Διαδίκτυο

Touching pictures show a heart-broken dog guarding the body of its dead friend after it was hit by a car

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που ένας σκύλος φυλάει το σώμα του νεκρού φίλου του μετά από ένα ατύχημα με αυτοκίνητο. Ο σκύλος προσπαθούσε να ξυπνήσει τον φίλο του στην πόλη Dongguan της νότιας Κίνας στις 9 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το People’s Daily Online.

Το σκυλάκι φαίνεται να μη θέλει να αφήσει τον φίλο του στη μέση του δρόμου.

Το σκυλάκι περίμενε τον φίλο του μετά από ένα ατύχημα με ένα περαστικό αυτοκίνητο. Στην φωτογραφία, ο σκύλος προσπαθεί να ξυπνήσει τον φίλο του στη μέση ενός πολυσύχναστου δρόμου. Οι άνθρωποι σχολίασαν το περιστατικό στα κοινωνικά δίκτυα. Ένας χρήστης με το όνομα CJ Stark έγραψε στην σελίδα του CCTV στο Facebook: “Γι’αυτό τον λόγο προτιμώ τους σκύλους από τους ανθρώπους.”

Η Sajana Limbu σχολίασε: “Είναι συγκινητικό να βλέπεις τους αβοήθητους σκύλους και κανείς να μην τους βοηθά (όπως θα συνέβαινε στην περίπτωση που ήταν άνθρωποι), παρά μόνο να τραβάνε φωτογραφίες.” Η δημοσίευση συνεχίζει: “Η ζωή είναι τόσο σκληρή για τα αδέσποτα ζώα. Οι άνθρωποι δεν τα αγαπάνε, αλλά τουλάχιστον να μην τα πατάνε.”

Και ο Olaynka Adedapo είπε: “Οι Κινέζοι δεν σταμάτησαν να βοηθήσουν τα θύματα του ατυχήματος, οι σκύλοι μπορεί να είναι πιο έξυπνοι από τους ανθρώπους μερικές φορές.”

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό