Ίσως η ΠΙΟ εύκολη γέννα στην Ιστορία! Μητέρα φέρνει στον κόσμο τον Γιο της με μόλις Ένα Σπρώξιμο!

Συχνά μας έχουν λένε ότι ο τοκετός είναι μακρά και επίπονη διαδικασία. Ο Robbie Williams περιέγραψε κάποτε βλέποντας τη σύζυγό του, Ayda Field, να γεννάει, πως ήταν σαν να “παρακολουθείς το αγαπημένο σου μαγαζί να καίγεται“. Αλλά, όπως αποδεικνύει αυτό το βίντεο, αυτή η διαδικασία μπορεί επίσης να είναι γρήγορη και όπως φαίνεται και αρκετά εύκολη!

Η μαία Lisa Marie Sanchez Oxenham, από το Anaheim της Καλιφόρνιας, μοιράστηκε ένα βίντεο στο Facebook από μία νέα μητέρα, την Audra, στο οποίο φαίνεται να σπρώχνει μια τελευταία φορά πριν φέρει στον κόσμο τον γιο της.

Ο ρόλος της μαίας είναι συνεχής, παρέχοντας ό,τι είναι απαραίτητο για τη γέννα, αν και σχεδόν πάντα αυτός ο ρόλος απλά προσφέρει απλά το δώρο της ησυχίας.

Η γέννα έγινε σε μια μπανιέρα κατάλληλη για τοκετό, με τον σύντροφό της στο πλευρό της και ήδη η μαγική στιγμή έχει πάνω από 15 εκατομμύρια προβολές στο Facebook. Έχει επίσης λάβει 40.000 likes, 22.000 σχόλια και έχει αναδημοσιευτεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης 104.000 φορές.

Η Oxenham είπε ότι στο βίντεο ότιτο κεφάλι είχε ήδη βγει και περίμεναν για την επόμενη συστολή. Η Audra καταφέρνει να μείνει ήρεμη, παίρνει βαθιές αναπνοές και στη συνέχεια με μια τελευταία ώθηση το μωρό γεννιέται!

Ύστερα, εκείνη τον βγάζει απαλά από το νερό και τον παίρνει στην αγκαλιά της. Τόσο αυτή, όσο και ο σύντροφός της είναι με δάκρυα στα μάτια. Ένα εμφανές όφελος των γεννήσεων στο νερό είναι ότι επιταχύνει την διαδικασία, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Τα σχόλια ήταν απολύτως θετικά για το βίντεο και πολλοί ευχήθηκαν τα καλύτερα στη μητέρα και το νέο της μωρό.

Credits: Daily Mail

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο