Τους τελείωσε με 4 λέξεις: Ο Αντίνοος Αλμπάνης είπε την πιο σωστή κουβέντα για την τεκνοθεσία και αποστόμωσε τους πάντες

Ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα δε Γίνεται”, ρωτήθηκε αναφορικά με το ζήτημα της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια και σχολίασε όσα λέγονται λόγω του νομοσχεδίου.

Όσα ανέφερε

“Κακώς τους ρωτάτε όλους για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών” είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης και συνέχισε “δεν έχουμε αντιληφθεί τι σημαίνει δημοκρατία. δεν υπάρχει a la cart δημοκρατία. Και εγώ διαφωνώ με διάφορα πράγματα που είναι δημοκρατικά, αλλά αυτό το πολίτευμα έχουμε”.

“Δεν μπορεί να μας βολεύουν άλλα και να με ξινίζουν άλλα. Η δημοκρατία σημαίνει ότι όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στον νόμο, είτε εφαρμόζεται αυτός ο νόμος, είτε δεν εφαρμόζεται, είτε είναι στα χαρτιά είτε είναι στην πράξη. Αν δεν μας αρέσει αυτό, τότε το δημοψήφισμα που πρέπει να κάνουμε είναι στο αν επιθυμούμε τη δημοκρατία ή όχι” κατέληξε ο ηθοποιός.

“Είναι η ωραιότερη απάντηση που έχω ακούσει. Συμφωνώ απόλυτα γιατί έχει γίνει πολύς λόγος τις τελευταίες ημέρες για τις απόψεις του ενός και του άλλου” είπε στη συνέχεια η Ναταλία Γερμανού. “Διαφωνώ καταρχάς με την ερώτηση. Από πού και έως πού θέτουμε δημοψήφισμα “Ποια είναι η γνώμη σας για τα ομόφυλα ζευγάρια“. Θέτουμε σε δημοψήφισμα τη ζωή των άλλων ανθρώπων και την ελευθερία τους, από πού και έως πού;“.

“Και οι Βουλευτές βέβαια αυτό θα κάνουν μέσα στη Βουλή που ψηφίζουν το νομοσχέδιο” σχολίασε ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Η Ναταλία Γερμανού του απάντησε λέγοντας: “Ναι αλλά αυτοί τουλάχιστον είναι Βουλευτές, αυτή είναι δουλειά τους. Δεν είναι ούτε celebrities ούτε τραγουδιστές ούτε μοντέλα ούτε ηθοποιοί. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που πληρώνονται από τον ελληνικό λαό για να ψηφίζουν νομοσχέδια”.

Και πρόσθεσε: “Το να πηγαίνουμε, να παίρνουμε ένα μικρόφωνο και να λέμε “Εσείς πιστεύετε ότι πρέπει τα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν; Να παίρνουν παρένθετες μητέρες; Τι πιστεύετε; Να τους κάψουμε στην πλατεία Συντάγματος;”. Γιατί τίθεται η ερώτηση; Με τρελαίνει που ρωτάμε, δεν με τρελαίνουν οι απαντήσεις. Οι ερωτήσεις με τρελαίνουν” κατέληξε η παρουσιάστρια.

Δείτε το video






Related posts

“Όταν οι άνθρωποι αλλάζουν”: Αφοπλιστική η Μπακοδήμου, απαντά 1η φορά για το τέλος της φιλίας με τον Σεργουλόπουλο

Λύγισε στον αέρα η Νένα Χρονοπούλου μιλώντας για τον γιο της – «Εγώ δεν είμαι ηρωίδα»

“Ζω διπλή ζωή”: Τούμπα όλα για τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά το διαζύγιο, η νέα ζωή, τα ξεκαθαρίσματα & τα 2 παιδιά