«Ένας άρχοντας που δεν..»: Η Άντζελα Δημητρίου τίμησε τη μνήμη του Βασίλη Καρρά και συγκλόνισε με την ερμηνεία του ”Νύχτα Ξελογιάστρα”

Λίγες μόνο μέρες έχουν περάσει από την ημέρα που ο αγαπημένος τραγουδιστής Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή, την παραμονή των Χριστουγέννων σε ηλικία σε ηλικία 70 ετών μετά από μία μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, σκορπίζοντας θλίψη στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Η συγκινητική αναφορά της Άντζελας Δημητρίου για τον Βασίλης Καρρά

Ωστόσο πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που θέλησαν να τιμήσουν ην μνήμη του με τα τραγούδια του. Μία από αυτούς ήταν και η Άντζελα Δημητρίου. Η τραγουδίστρια ερμήνευσε ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του, “Νύχτα ξελογιάστρα”, κάνοντας μια συγκινητική αναφορά στο πρόσωπό του.

«Θέλω να πω ένα τραγούδι το οποίο δεν είναι δικό μου, αλλά είναι στη μνήμη κάποιου μεγάλου καλλιτέχνη που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας και τη νύχτα. Ένας άρχοντας που δε θα ξαναβγεί ποτέ. Θέλω να του αφιερώσω ένα τραγούδι, το οποίο είναι το “Νύχτα ξελογιάστρα, νύχτα όμορφη» είπε η Άντζελα Δημητρίου.

Το απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή Ακόμη δεν είδες τίποτα το πρωί της Κυριακής 7/1.

Δείτε εδώ το βίντεο:


Related posts

«Κόλαφος» η Ρούλα Ρέβη: «Κάνουν σχόλια για χασμουρητά και κανένα για τον πόλεμο»

Περήφανη μαμά η Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Τα παιδιά μου εργάζονται στην παράσταση, ο ένας ταξιθέτης και ο άλλος στην υποδοχή»

«Θα μπούμε μέσα και θα πάρουμε ό,τι θέλουμε» – Η απάντηση της πρώην συζύγου του Λύτρα στην Πολυζωγοπούλου