«Συγγνώμη κιόλας»: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απαντά για την εμφάνισή της στην Παναγία της Τήνου

Για την εμφάνισή της, όταν επισκέφτηκε την Παναγία της Τήνου, μίλησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Τόσο το γεγονός ότι εκείνη κι ο Σάκης Κατσούλης επισκέφτηκαν την εκκλησία και ανάρτησαν φωτογραφίες στα social media, όσο και τα ρούχα που επέλεξε για την εμφάνισή της, προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια.

Όσα αποκάλυψε

Το ζευγάρι βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Fay’s Time» κι αρχικά, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δήλωσε: «Πήγαμε να προσκυνήσουμε στην Παναγία της Τήνου, πήγαμε καθαρά για την εκκλησία, να ανάψουμε λαμπάδες».

«Ανεβάσαμε μια φωτογραφία όχι για να μας πουν “μπράβο, ανάψατε λαμπάδες και πήγατε στην Τήνο”, απλά νομίζω ότι το Instagram είναι ένα μέσο επικοινωνίας που ανεβάζεις γενικότερα στους followers. Προφανώς δεν θα απολογηθώ για αυτά που ανεβάζω. Στη φωτογραφία φαινόταν η κοιλίτσα μου, είχα σχόλια “πως πας έτσι στην εκκλησία”. Πραγματικά αυτά τα σχόλια δεν με πειράζουν καθόλου. Όπως λέει και ο λαός “τα ράσα δεν κάνουν τον παπά”. Αν φορούσα πουκάμισο ή μακρύ φόρεμα, δεν θα με έκανε πιο πιστή», είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ ξέρω τι είμαι, βρήκα αυτό το μπλουζάκι και το έβαλα. Συγγνώμη που ήταν όλα μου τα ρούχα άπλυτα, δεν θα δικαιολογηθώ και για αυτό, επειδή ήμασταν έναν μήνα διακοπές. Από εκεί και πέρα, κακά σχόλια πάντα θα υπάρχουν. Δεν με πειράζουν, αλήθεια. Δεν απάντησα, τι να απαντήσω;», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Δείτε το video


Related posts

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για το Nemo: Έχασε τελικά το τρόπαιο της Eurovision, δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες

Ενοχλημένη για τον Τσαγκρίδη η Κατερίνα Καινούργιου: «Ρώτα τον εσύ αγάπη μου…»

Παραδέχεται το λάθος της η Ελεονώρα Μελέτη: «Προσπάθησα να κρατήσω ισορροπίες σε μια εκπομπή»