Λύγισε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Ήμουν πικραμένος, δεν το κρύβω, που βούλιαξε αυτό που ετοίμαζα»

Με αφορμή το νέο του εγχείρημα στην Κύπρο, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Χριστιάννα Κοχλατζή την Πέμπτη στον Alpha. Μάλιστα, ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην απόφαση να βρεθεί σε τηλεοπτική εκπομπή εκφράζοντας το παράπονο του για την ελληνική τηλεόραση.

Όσα αποκάλυψε

Πιο συγκεκριμένα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δήλωσε πως «θέλω να σας πω ότι ο λόγος που σας… «άφησα» είναι σοβαρός. Και δεν λέγεται μόνο Ιλάειρα Ζήση. Λέγεται και Έλενα Θεοδώρου. Ήταν το σωστό το timing για να βρεθώ σε εκπομπή. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο την ώρα που έπρεπε και κάπως ήθελε μια ανανέωση η εκπομπή, κάπως εγώ είχα έρθει στην Κύπρο και σκεφτόμουν τι άλλο μπορώ να κάνω».

«Ήμουν και λίγο πικραμένος, δεν το κρύβω, που ετοίμαζα κάτι άλλο που ξέρετε και βούλιαξε… Οπότε λέω: Να τη τώρα η ευκαιρία, θα την αρπάξω από τα μαλλιά».

«Θέλω να εκφράσω την τιμή που ιδιαίτερα νιώθω στο πνευματικό μου παιδί, τον Μαυρίκιο. Έναν καταξιωμένο.. ποιες ιδιότητες απ’ όλες άραγε να αναφέρω; Αυτό που περισσότερο θα ήθελα να πω είναι την περηφάνεια που μας δίνει σαν αποτέλεσμα των επιτυχιών του» τόνισε, με τη σειρά του, ο Πρόεδρος της Κυπριακής δημοκρατίας και νονός του Μαυρίκιου, Νίκος Αναστασιάδης στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.

Δείτε το video


Related posts

Δύσκολη μέρα ξημέρωσε για τον Γιώργο Παπαδάκη: Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα & όλοι βρίσκονται στο πλευρό του

Eurovision 2024: Έξαλλοι οι φαν με τη σκηνή του διαγωνισμού – Οι πρώτες εικόνες με σχήμα σταυρού

«Μου έμαθε να αφοδεύω και να ουρώ»: Η εξομολόγηση του Γιώργου Χρανιώτη για τον Θανάση Ευθυμιάδη